Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguardientosos FC Sporting Cristal -- Peru
BLUE Tactiek New CCU_td_1.2
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
50.2 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten excellent
solid Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Krzyśków geeft een lange en hoge pass. Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera met een sublieme pass. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui draait met de bal, schiet en ... Dupain bokst de bal weg.

12e minuut.
Yaranga rent richting de bal. Yaranga geeft een hoge lob. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. Ackerlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Sporting Cristal -- Peru 1:0

12e minuut.
Zúńiga probeert naar een medespeler te passen. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amat krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Carillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carillo geeft een lange en hoge pass. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap. Ackerlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui geeft de bal voor. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Yaranga passt de bal zonder na te denken. Mariátegui is nu in balbezit. Krzyśków rent richting de bal. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguardientosos FC - Sporting Cristal -- Peru 1:1

41e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaranga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 31%, Sporting Cristal -- Peru 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguardientosos FC - Sporting Cristal -- Peru 1:1

46e minuut.
Domuś komt het veld opgelopen. Di Pietro komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Spurna kopt de bal weg. Valdez is nu in balbezit. Escudero onderschept slim de pass. Escudero draait met de bal, schiet en ... Ackerlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Sporting Cristal -- Peru 2:1

51e minuut.
Spurna is nu in balbezit. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo begaat een overtreding. Carrillo krijgt een gele kaart. Bermúdez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spurna met een snel genomen vrije trap. Escudero springt en kopt de bal. Ackerlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui geeft een hoge lob. Herrera kopt de bal weg. Krzyśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyśków geeft een lange en hoge pass. Ackerlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Artemov kopt de bal weg. Spurna is nu in balbezit. Domuś verovert de bal door een tackle van achteren. Domuś haalt uit met een fantastische trap. Dupain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguardientosos FC - Sporting Cristal -- Peru 2:2

73e minuut.
Alegría rent richting de bal. Alegría geeft een hoge lob. Domuś is nu in balbezit. Domuś haalt uit met een fantastische trap. Dupain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - Sporting Cristal -- Peru 2:3

75e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaranga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Escudero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bobadilla neemt vlug de vrije trap. Redondo kopt de bal weg. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro schiet op doel. Dupain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Yaranga rent richting de bal. Yaranga passt de bal in één keer door. Alegría speelt de bal door. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro schiet op doel. Dupain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domuś rent richting de bal. Domuś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 34%, Sporting Cristal -- Peru 66%.
Aguardientosos FC - Sporting Cristal -- Peru 2:3