Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru Aguardientosos FC
New CCU_td_1.1 Tactiek BLUE
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
50.2 gemiddelde waardering 50.5
formidabel Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


14e minuut.
Artemov met een sublieme pass. Redondo rent richting de bal. Redondo passt de bal in één keer door. Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui draait met de bal, schiet en ... Dupain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft de bal voor. Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. Dupain probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Spurna is nu in balbezit. Spurna passt de bal zonder na te denken. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. Ackerlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - Aguardientosos FC 0:1

31e minuut.
Redondo passt de bal in één keer door. Amat rent richting de bal. Amat passt de bal met de wreef. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Ackerlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Salas speelt de bal door. Carillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carillo passt de bal zonder na te denken. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yaranga verovert de bal door een tackle van achteren. Yaranga geeft een lange en hoge pass. Escudero rent richting de bal. Escudero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Escudero stond buitenspel. Arresti neemt vlug de vrije trap. Alegría kopt de bal weg. Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Cristal -- Peru - Aguardientosos FC 1:1

42e minuut.
Klungelig pakt Redondo de bal. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera geeft een lange en hoge pass. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat schiet op doel. Ackerlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 65%, Aguardientosos FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Cristal -- Peru - Aguardientosos FC 1:1

46e minuut.
Di Pietro komt het veld opgelopen. Domuś komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal in één keer door. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ... Ackerlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Amat stond buitenspel. Jáuregui maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... Dupain werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Di Pietro de bal. Di Pietro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Yaranga geeft een lange en hoge pass. Arresti geeft de bal voor. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro heeft problemen om de bal te vangen. Di Pietro schiet op doel. Dupain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domuś rent richting de bal. Domuś geeft een lange en hoge pass. Di Pietro kan de bal niet met de borst controleren. Dupain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - Aguardientosos FC 2:1

79e minuut.
Alegría geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Bermúdez. Goede buitenspelval van de verdediging. Redondo neemt vlug de vrije trap. Di Pietro is nu in balbezit. Di Pietro schiet op doel. Dupain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Carillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carillo speelt de bal door. Domuś is nu in balbezit. Domuś draait met de bal, schiet en ... Dupain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - Aguardientosos FC 3:1

87e minuut.
Klungelig pakt Spurna de bal. Spurna speelt de bal door. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat draait met de bal, schiet en ... Ackerlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

88e minuut.
Navarro geeft de bal voor. Di Pietro rent richting de bal. Klungelig pakt Di Pietro de bal. Di Pietro schiet op doel. Dupain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - Aguardientosos FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 49%, Aguardientosos FC 51%.
Sporting Cristal -- Peru - Aguardientosos FC 4:1