Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.B.C. CAN BOYS UNAC F.C.
2022.01.def Tactiek ACERO
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 44.4
formidable Schieten weak
very good Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Peterson is nu in balbezit. Peterson geeft de bal voor. Villarán heeft problemen om de bal te vangen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - UNAC F.C. 1:0

9e minuut.
Doeltrap. Barrantes trapt de bal weg. Peterson is nu in balbezit. Peterson geeft de bal voor. Pungă rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Watanabe passt de bal in één keer door. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Butilă rent richting de bal. del Bosque verovert de bal door een tackle van achteren. del Bosque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Onnis geeft een lange en hoge pass. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque geeft een hoge lob. Ruotsi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Koródy onderschept slim de pass. Koródy geeft een lange en hoge pass. Pungă is nu in balbezit. Pungă draait met de bal, schiet en ... Barrantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - UNAC F.C. 2:0

39e minuut.
del Bosque probeert naar een medespeler te passen. Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe geeft een lange en hoge pass. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Barrantes trapt de bal weg. Onnis kopt de bal weg. Daar is Butilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque draait met de bal, schiet en ... Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 25%, UNAC F.C. 75%.
F.B.C. CAN BOYS - UNAC F.C. 2:0

46e minuut.
del Bosque onderschept slim de pass. del Bosque draait met de bal, schiet en ... Ruotsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotsi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - UNAC F.C. 3:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butilă met een snelle inworp. Pern speelt de bal door. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Butilă geeft een hoge lob. Onnis is nu in balbezit. Onnis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pungă de bal onder controle te krijgen. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Barrantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - UNAC F.C. 4:0

60e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin passt de bal zonder na te denken. Peterson is nu in balbezit. Peterson heeft problemen om de bal te vangen. Peterson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ruotsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruotsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - UNAC F.C. 5:0

61e minuut.
Ahumada komt het veld opgelopen. Graña komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Koródy is nu in balbezit. Koródy geeft een lange en hoge pass. Ahumada kopt de bal weg. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Villarán neemt vlug de vrije trap. Onnis geeft de bal voor. Pungă kopt de bal weg. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. Barrantes bokst de bal weg. Ruotsi is nu in balbezit. Ruotsi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Chenggui kopt de bal weg. Peterson rent richting de bal. Peterson geeft een lange en hoge pass. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Onnis geeft de bal voor. Pungă kopt de bal weg. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 25%, UNAC F.C. 75%.
F.B.C. CAN BOYS - UNAC F.C. 5:0