Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNAC F.C. F.B.C. CAN BOYS
ACERO Tactiek atómico
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 16
42.4 gemiddelde waardering 53.7
adequate Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Graña onderschept slim de pass. Graña geeft een hoge lob. Watanabe controleert de bal met de borst. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Hopp onderschept slim de pass. Hopp geeft een hoge lob. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:1

10e minuut.
Rubin speelt de bal door. Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe met een sublieme pass. Klungelig pakt Ahumada de bal. Ahumada schiet op doel. Barrantes bokst de bal weg.

15e minuut.
Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villarán de bal. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus schiet op doel. Barrantes bokst de bal weg. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peterson de bal. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada schiet op doel. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:2

32e minuut.
Chenggui is nu in balbezit. Chenggui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubin met een snelle inworp. Watanabe geeft de bal voor. Paal! Barrantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ahumada heeft problemen om de bal te vangen. Ahumada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:3

43e minuut.
Pern rent richting de bal. Onnis verovert de bal door een tackle van achteren. Onnis met een sublieme pass. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus haalt uit met een fantastische trap. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 79%, F.B.C. CAN BOYS 21%.
UNAC F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:3

50e minuut.
Villarán geeft de bal voor. Klungelig pakt Rubin de bal. Rubin probeert naar een medespeler te passen. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Butilă zijn tegenspeler op de grond. Ibrus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Graña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pungă springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Masudov met een snelle inworp. Valdez is nu in balbezit. Valdez passt de bal zonder na te denken. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Graña onderschept slim de pass. Graña geeft de bal voor. Watanabe heeft problemen om de bal te vangen. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Onnis onderschept slim de pass. Onnis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferrari de bal. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus geeft de bal voor. Florani rent richting de bal. Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă schiet op doel. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Pungă geeft een hoge lob. Villarán kopt de bal weg. Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watanabe rent richting de bal. Watanabe geeft een hoge lob. Barrantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Onnis geeft een hoge lob. Watanabe kopt de bal weg. Klungelig pakt Florani de bal. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel. Barrantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus schiet op doel. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:4

90e minuut.
Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă onderschept slim de pass. Pungă passt de bal in één keer door. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus schiet op doel. Barrantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă passt de bal in één keer door. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 74%, F.B.C. CAN BOYS 26%.
UNAC F.C. - F.B.C. CAN BOYS 0:5