Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURIA OSCURA Nereafc
f.sala Tactiek Predefinida!
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
49.3 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


7e minuut.
Aristimuño met een sublieme pass. Obledo is nu in balbezit. Obledo geeft een lange en hoge pass. Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Nereafc 0:1

31e minuut.
Doreste speelt de bal door. Alkışlar kopt de bal weg. Lizardi Etxeberría probeert de bal aan de voet te houden. Pasiud rent richting de bal. Pasiud haalt uit met een fantastische trap. Doreste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Nereafc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 61%, Nereafc 39%.
FURIA OSCURA - Nereafc 0:2

46e minuut.
Foster met een sublieme pass. Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardi Etxeberría begaat een overtreding. Pasiud raakt geblesseerd tijdens het duel. Obledo wilt de vrije trap nemen. Doreste bokst de bal weg. Pasiud rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lizardi Etxeberría passt de bal zonder na te denken. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft een lange en hoge pass. Unzué is nu in balbezit. Unzué haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lizardi Etxeberría met een sublieme pass. Laguna rent richting de bal. Laguna passt de bal zonder na te denken. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué haalt uit met een fantastische trap. Stalewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 45%, Nereafc 55%.
FURIA OSCURA - Nereafc 0:2