Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 Q-3 REVOLUTIONS
Futsal Tactiek kaka
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 44.7
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Priego geeft een hoge lob. Inworp. Ferrera met een snelle inworp. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. Priego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
García Conde passt de bal in één keer door. Ferrera probeert de bal aan de voet te houden. Encinas is nu in balbezit. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pimentel met een sublieme pass. López Ruano rent richting de bal. Ferrera maakt een afschuwelijke overtreding. Ferrera krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bracchitta heeft problemen om de bal te vangen. Ferrera rent richting de bal. Ferrera passt de bal zonder na te denken. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Kavafis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañón rent richting de bal. Castañón passt de bal met de wreef. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Falcón geeft een lange en hoge pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu is nu in balbezit. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Priego bokst de bal weg.

38e minuut.
Bracchitta passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ferrera met een snelle inworp. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 48%, Q-3 REVOLUTIONS 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Planta 14 - Q-3 REVOLUTIONS 0:0

48e minuut.
Inworp. Ferrera met een snelle inworp. Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

49e minuut.
López Ruano met een snelle inworp. Bracchitta controleert de bal met de borst. Bracchitta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt López Ruano de bal. López Ruano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Ferrera met de inworp. Stufosu kan de bal niet met de borst controleren. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bracchitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruet rent richting de bal. Berruet passt de bal met de wreef. Kavafis geeft een hoge lob. Urrutia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

57e minuut.
Berruet kopt de bal weg. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera probeert naar een medespeler te passen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bracchitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracchitta speelt de bal door. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Planta 14 - Q-3 REVOLUTIONS 1:1

68e minuut.
Berruet geeft een hoge lob. Encinas kopt de bal weg. Daar is Stufosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. Priego bokst de bal weg.

88e minuut.
Bracchitta passt de bal met de wreef. Inworp. Ferrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ferrera heeft problemen om de bal te vangen. Bracchitta probeert naar een medespeler te passen. López Ruano rent richting de bal. López Ruano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 52%, Q-3 REVOLUTIONS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Planta 14 - Q-3 REVOLUTIONS 1:1