Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bermeo FC Nereafc
Sala Tactiek Predefinida!
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 56.6
average Schieten outstanding
good Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi probeert naar een medespeler te passen. Berdejo rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Udeanu is nu in balbezit. Udeanu passt de bal in één keer door. Pasiud met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pasiud heeft problemen om de bal te vangen. Pasiud geeft de bal voor. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Nereafc 0:1

9e minuut.
Berdejo geeft de bal voor. Rysz speelt de bal door. Pasiud probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Brandt bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Aira is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster draait met de bal, schiet en ... Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Reina onderschept slim de pass. Reina probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Nereafc 0:2

19e minuut.
Reina speelt de bal door. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster schiet op doel. Brandt bokst de bal weg.

24e minuut.
Pasiud geeft de bal voor. Jarzembowski rent richting de bal. Drobek speelt de bal door. Foster probeert de bal met de borst te controleren. Foster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Zmyślony geeft een lange en hoge pass. Pasiud rent richting de bal. Pasiud geeft een hoge lob. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ... Drobek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Reina geeft de bal voor. Ciupitu kan de bal niet met de borst controleren. Reina geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Reina is nu in balbezit. Reina speelt de bal door. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski schiet op doel. Drobek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Nereafc 1:2

40e minuut.
Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster schiet op doel. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Nereafc 1:3

43e minuut.
Abdulrahimi probeert naar een medespeler te passen. Ascherl is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermeo FC 73%, Nereafc 27%.
Bermeo FC - Nereafc 1:3

50e minuut.
Aira is nu in balbezit. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi geeft een hoge lob. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Foster de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sartirani geeft een hoge lob. Reina controleert de bal met de borst. Reina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Foster de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Nereafc 1:4

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foster met de inworp. Reina probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahimi is nu in balbezit. Abdulrahimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Ciupitu de bal. Foster is nu in balbezit. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster draait met de bal, schiet en ... Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Nereafc 1:5

58e minuut.
Aira passt de bal met de wreef. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster schiet op doel. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Nereafc 1:6

66e minuut.
Rysz is nu in balbezit. Reina rent richting de bal. Reina passt de bal met de wreef. Rysz geeft een hoge lob. Foster springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sartirani geeft een lange en hoge pass. Reina rent richting de bal. Reina met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ascherl rent richting de bal. Reina onderschept slim de pass. Reina passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Rysz passt de bal in één keer door. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Brandt speelt de bal door. Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Aira rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermeo FC 82%, Nereafc 18%.
Bermeo FC - Nereafc 1:6