Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Q-3 REVOLUTIONS FURIA OSCURA
kaka Tactiek f.sala
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 45.1
redelijk Schieten goed
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Lizardi Etxeberría bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardi Etxeberría met een sublieme pass. Laguna is nu in balbezit. Laguna geeft de bal voor. Unzué maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Menta passt de bal met de wreef. Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Unzué is nu in balbezit. Unzué schiet op doel. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - FURIA OSCURA 0:1

23e minuut.
Laguna rent richting de bal. Laguna passt de bal zonder na te denken. Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Opas bereikt de bal nog maar net als eerste. Opas geeft een hoge lob. Anh Hưng kopt de bal weg. Unzué rent richting de bal. Unzué draait met de bal, schiet en ... Nezbud bokst de bal weg.

35e minuut.
Menta speelt de bal door. Lizardi Etxeberría bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardi Etxeberría passt de bal zonder na te denken. Unzué rent richting de bal. Unzué schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría probeert naar een medespeler te passen. Unzué is nu in balbezit. Unzué haalt uit met een fantastische trap. Nezbud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Unzué is nu in balbezit. Unzué haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 82%, FURIA OSCURA 18%.
Q-3 REVOLUTIONS - FURIA OSCURA 0:1

55e minuut.
Menta speelt de bal door. Graus bereikt de bal nog maar net als eerste. Graus passt de bal in één keer door. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lizardi Etxeberría passt de bal zonder na te denken. Grecu rent richting de bal. Grecu geeft de bal voor. Unzué rent richting de bal. Unzué haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berruet met een sublieme pass. Nezbud probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Negrillo is nu in balbezit. Anh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Unzué de bal. Unzué haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 76%, FURIA OSCURA 24%.
Q-3 REVOLUTIONS - FURIA OSCURA 0:1