Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 Judas
Futsal Tactiek Ultimo baile
45% Balbezit 55%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 72
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 59
zwak Schieten formidabel
goed Passen formidabel
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Priego trapt de bal weg. Sestelo kopt de bal weg. Figueres rent richting de bal. Klungelig pakt Figueres de bal. Figueres haalt uit met een fantastische trap. Priego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stufosu de bal. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:1

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sotomayor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Priego bokst de bal weg. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niño Bejarano rent richting de bal. Figueres verovert de bal door een tackle van achteren. Figueres haalt uit met een fantastische trap. Priego probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

7e minuut.
Bracchitta rent richting de bal. Costas verovert de bal door een tackle van achteren. Costas geeft een lange en hoge pass. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:2

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costas met een snelle inworp. Kośmicki probeert naar een medespeler te passen. Figueres rent richting de bal. Figueres draait met de bal, schiet en ... Priego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki schiet op doel. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:3

12e minuut.
Niño Bejarano rent richting de bal. Figueres onderschept slim de pass. Figueres geeft de bal voor. Kośmicki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:4

14e minuut.
Sotomayor passt de bal in één keer door. Costas is nu in balbezit. Costas speelt de bal door. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sestelo kopt de bal weg. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor geeft een hoge lob. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Priego bokst de bal weg.

16e minuut.
Costas kopt de bal weg. Niño Bejarano is nu in balbezit. Figueres verovert de bal door een tackle van achteren. Figueres schiet op doel. Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:5

18e minuut.
Priego probeert naar een medespeler te passen. Sestelo kopt de bal weg. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:6

19e minuut.
Bracchitta met een sublieme pass. Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki onderschept slim de pass. Kośmicki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:7

20e minuut.
de Arco speelt de bal door. Sorbet rent richting de bal. Figueres is nu in balbezit. Figueres geeft een hoge lob. Kośmicki springt en kopt de bal. Priego bokst de bal weg.

22e minuut.
Bracchitta is nu in balbezit. Costas verovert de bal door een tackle van achteren. Costas geeft de bal voor. Figueres rent richting de bal. Figueres haalt uit met een fantastische trap. Paal! Priego bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacManus komt het veld opgelopen. Wiercipięta komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sestelo zal de hoekschop nemen. Figueres kopt de bal weg. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta geeft een hoge lob. Kośmicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Priego trapt de bal weg. Wiercipięta kopt de bal weg. Figueres rent richting de bal. Figueres passt de bal in één keer door. Sestelo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
MacManus kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiercipięta de bal. Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres geeft een lange en hoge pass. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Priego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:8

32e minuut.
Wiercipięta heeft problemen om de bal te vangen. Wiercipięta passt de bal zonder na te denken. Figueres rent richting de bal. Figueres draait met de bal, schiet en ... Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:9

32e minuut.
Bracchitta met een sublieme pass. García Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. García Conde passt de bal met de wreef. Figueres is nu in balbezit. Figueres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wiercipięta rent richting de bal. Wiercipięta passt de bal zonder na te denken. Figueres rent richting de bal. Figueres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:10

37e minuut.
Stamatiadis verovert de bal door een tackle van achteren. MacManus met een sublieme pass. Figueres is nu in balbezit. Figueres haalt uit met een fantastische trap. Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:11

39e minuut.
Sestelo passt de bal zonder na te denken. Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel. Priego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:12

42e minuut.
Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta passt de bal met de wreef. Figueres is nu in balbezit. Figueres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:13

44e minuut.
Niño Bejarano rent richting de bal. Niño Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki heeft problemen om de bal te vangen. Kośmicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 89%, Judas 11%.
Planta 14 - Judas 0:14

46e minuut.
Iordanov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Piolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piolini geeft een lange en hoge pass. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov draait met de bal, schiet en ... Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:15

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wiercipięta neemt de hoekschop. Figueres krijgt zijn hoofd ertegen. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov schiet op doel. Priego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stufosu heeft problemen om de bal te vangen. Iordanov rent richting de bal. Iordanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:16

51e minuut.
Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta geeft een hoge lob. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov schiet op doel. Priego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:17

52e minuut.
Inworp. Wiercipięta met een snelle inworp. Figueres rent richting de bal. Figueres draait met de bal, schiet en ... Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:18

53e minuut.
Bracchitta met een snelle inworp. Stufosu is nu in balbezit. Iordanov verovert de bal door een tackle van achteren. Iordanov haalt uit met een fantastische trap. Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:19

55e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus onderschept slim de pass. MacManus speelt de bal door. Iordanov heeft problemen om de bal te vangen. Iordanov schiet op doel. Priego bokst de bal weg. Figueres is nu in balbezit. Figueres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:20

58e minuut.
Bracchitta met de inworp. Iordanov is nu in balbezit. Stufosu rent richting de bal. Iordanov onderschept slim de pass. Iordanov draait met de bal, schiet en ... Priego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacManus zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Iordanov de bal. Iordanov schiet op doel. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figueres rent richting de bal. Figueres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:21

60e minuut.
Bracchitta passt de bal in één keer door. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. MacManus onderschept slim de pass. MacManus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:22

61e minuut.
Bracchitta speelt de bal door. Pimentel rent richting de bal. Pimentel passt de bal met de wreef. Figueres is nu in balbezit. Figueres schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Niño Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres onderschept slim de pass. Figueres passt de bal met de wreef. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bracchitta geeft de bal voor. Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellido geeft een hoge lob. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Figueres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueres draait met de bal, schiet en ... Priego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:23

68e minuut.
Priego met een sublieme pass. Sestelo kopt de bal weg. Daar is Iordanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordanov schiet op doel. Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bellido rent richting de bal. Bellido passt de bal met de wreef. Figueres heeft problemen om de bal te vangen. Figueres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:24

73e minuut.
Priego geeft een lange en hoge pass. Okur bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano begaat een overtreding. López Ruano krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Stamatiadis geeft de bal voor. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres passt de bal in één keer door. Iordanov is nu in balbezit. Iordanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Figueres heeft problemen om de bal te vangen. Figueres probeert naar een medespeler te passen. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov draait met de bal, schiet en ... Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:25

78e minuut.
Iordanov passt de bal zonder na te denken. Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta passt de bal met de wreef. Figueres is nu in balbezit. Figueres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sorbet heeft problemen om de bal te vangen. Niño Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta met een sublieme pass. Iordanov rent richting de bal. Iordanov schiet op doel. Priego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Iordanov kopt de bal weg. Sestelo rent richting de bal. Sestelo speelt de bal door. Figueres is nu in balbezit. Figueres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:26

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Bracchitta de bal onder controle te krijgen. Sestelo is nu in balbezit. Sestelo passt de bal zonder na te denken. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres schiet op doel. Priego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta passt de bal in één keer door. Sestelo geeft een lange en hoge pass. Iordanov is nu in balbezit. Iordanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Niño Bejarano geeft een hoge lob. Wiercipięta met een sublieme pass. Figueres heeft problemen om de bal te vangen. Figueres draait met de bal, schiet en ... Priego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Judas 0:27

87e minuut.
Iordanov geeft een lange en hoge pass. Figueres rent richting de bal. Figueres passt de bal zonder na te denken. Iordanov controleert de bal met de borst. Iordanov schiet op doel. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wiercipięta zal de hoekschop nemen. Figueres is nu in balbezit. Figueres schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sestelo speelt de bal door. Figueres rent richting de bal. Figueres geeft een lange en hoge pass. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 89%, Judas 11%.
Planta 14 - Judas 0:27