Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas FURIA OSCURA
Futsal_2 Tactiek f.sala
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 46.4
solide Schieten goed
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen matig


6e minuut.
Iordanov rent richting de bal. Inworp. Lizardi Etxeberría met een snelle inworp. Unzué kan de bal niet met de borst controleren. Unzué draait met de bal, schiet en ... Moggi bokst de bal weg.

24e minuut.
Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría met een sublieme pass. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ... Moggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - FURIA OSCURA 0:1

26e minuut.
Movilla is nu in balbezit. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez geeft een hoge lob. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Márquez rent richting de bal. Márquez passt de bal in één keer door. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ... Moggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - FURIA OSCURA 0:2

37e minuut.
Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo geeft de bal voor. Unzué rent richting de bal. Unzué draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - FURIA OSCURA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 79%, FURIA OSCURA 21%.
Judas - FURIA OSCURA 0:3

63e minuut.
Kopciński onderschept slim de pass. Kopciński met een sublieme pass. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué haalt uit met een fantastische trap. Moggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - FURIA OSCURA 0:4

66e minuut.
Graus is nu in balbezit. Movilla rent richting de bal. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Márquez speelt de bal door. Kwieciński is nu in balbezit. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Kwieciński schiet op doel. Doreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Guðbergson onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwieciński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Márquez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - FURIA OSCURA 1:4

90e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Márquez onderschept slim de pass. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... Doreste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 75%, FURIA OSCURA 25%.
Judas - FURIA OSCURA 1:4