Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nereafc Q-3 REVOLUTIONS
Predefinida! Tactiek kaka
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 39.2
uitmuntend Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Foster geeft de bal voor. Inworp. Castañón met een snelle inworp. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Atencia kopt de bal weg. Pasiud is nu in balbezit. Pasiud probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Foster de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Q-3 REVOLUTIONS 1:0

12e minuut.
Udeanu speelt de bal door. Pasiud rent richting de bal. Pasiud passt de bal in één keer door. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abdulrahimi speelt de bal door. Reina is nu in balbezit. Reina passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Nezbud bokst de bal weg.

19e minuut.
Alkışlar geeft een lange en hoge pass. Reina is nu in balbezit. Reina passt de bal zonder na te denken. Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Reina is nu in balbezit. Reina passt de bal zonder na te denken. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap. Nezbud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Abdulrahimi probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Berruet probeert de bal aan de voet te houden. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pasiud speelt de bal door. Klungelig pakt Reina de bal. Reina met een sublieme pass. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster haalt uit met een fantastische trap. Nezbud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Abdulrahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulrahimi passt de bal in één keer door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Q-3 REVOLUTIONS 2:0

38e minuut.
Atencia verovert de bal door een tackle van achteren. Atencia met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Reina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alkışlar speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Berruet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 17%, Q-3 REVOLUTIONS 83%.
Nereafc - Q-3 REVOLUTIONS 2:0

50e minuut.
Reina is nu in balbezit. Reina passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Q-3 REVOLUTIONS 3:0

52e minuut.
Berruet rent richting de bal. Berruet geeft de bal voor. Reina rent richting de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nezbud trapt de bal weg van het doel. Abdulrahimi kopt de bal weg. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Nezbud trapt de bal weg. Reina kopt de bal weg. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Nezbud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Q-3 REVOLUTIONS 4:0

65e minuut.
Reina onderschept slim de pass. Reina probeert naar een medespeler te passen. Berruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Abdulrahimi kopt de bal weg. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Q-3 REVOLUTIONS 5:0

84e minuut.
Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Nezbud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Q-3 REVOLUTIONS 6:0

87e minuut.
Inworp. Vennegoor of Hesselink met een snelle inworp. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Berruet geeft de bal voor. Alkışlar speelt de bal door. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Q-3 REVOLUTIONS 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 14%, Q-3 REVOLUTIONS 86%.
Nereafc - Q-3 REVOLUTIONS 7:0