Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bermeo FC Planta 14
Sala Tactiek Futsal
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 29
redelijk Schieten matig
goed Passen redelijk
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Inworp. Aira met een snelle inworp. Ascherl met een sublieme pass. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Niño Bejarano geeft de bal voor. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano onderschept slim de pass. López Ruano draait met de bal, schiet en ... Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aira probeert naar een medespeler te passen. Ascherl rent richting de bal. Ascherl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jarzembowski de bal. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap. Priego bokst de bal weg.

22e minuut.
Aira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ascherl de bal. Ascherl speelt de bal door. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niño Bejarano rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Aira met de inworp. Ascherl is nu in balbezit. Ascherl geeft een hoge lob. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Planta 14 1:0

38e minuut.
López Ruano speelt de bal door. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermeo FC 45%, Planta 14 55%.
Bermeo FC - Planta 14 1:0

50e minuut.
Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski passt de bal in één keer door. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bermeo FC - Planta 14 1:1

61e minuut.
Bracchitta passt de bal met de wreef. Brandt met een sublieme pass. Aira kopt de bal weg. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ... Priego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Stufosu speelt de bal door. Pimentel is nu in balbezit. Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap. Priego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - Planta 14 2:1

79e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Bracchitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracchitta passt de bal met de wreef. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Niño Bejarano kopt de bal weg. Bracchitta is nu in balbezit. Bracchitta probeert naar een medespeler te passen. López Ruano is nu in balbezit. López Ruano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Niño Bejarano is nu in balbezit. Aira bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Niño Bejarano passt de bal zonder na te denken. Mori met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermeo FC 37%, Planta 14 63%.
Bermeo FC - Planta 14 2:1