Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Q-3 REVOLUTIONS Bermeo FC
kaka Tactiek Sala
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 43
matig Schieten matig
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Aira speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denia Sánchez met de inworp. Daar is Denia Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denia Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ascherl kopt de bal weg. Daar is Negrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Bermeo FC 0:1

11e minuut.
Loidi probeert naar een medespeler te passen. Mądrochowski is nu in balbezit. Mądrochowski speelt de bal door. Denia Sánchez is nu in balbezit. Denia Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Berruet heeft problemen om de bal te vangen. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl probeert naar een medespeler te passen. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nezbud trapt de bal weg. Zahínos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahínos haalt uit met een fantastische trap. Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brandt trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Berruet de bal. Aira kopt de bal weg. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski schiet op doel. Nezbud bokst de bal weg.

26e minuut.
Ciupitu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahínos met de inworp. Denia Sánchez rent richting de bal. Denia Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Negrillo passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ascherl met een snelle inworp. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nezbud trapt de bal weg. Berdejo heeft problemen om de bal te vangen. Denia Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Berruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruet met een sublieme pass. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ... Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Bermeo FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 48%, Bermeo FC 52%.
Q-3 REVOLUTIONS - Bermeo FC 0:2

50e minuut.
Aira geeft de bal voor. Nezbud met een sublieme pass. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Denia Sánchez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Berdejo de bal. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia Sánchez onderschept slim de pass. Denia Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Castañón geeft een hoge lob. Daar is Aira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Berruet de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nezbud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Ciupitu passt de bal in één keer door. Berruet speelt de bal door. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski schiet op doel. Nezbud probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Daar is Zahínos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahínos probeert naar een medespeler te passen. Berdejo is nu in balbezit. Denia Sánchez onderschept slim de pass. Denia Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Aira de bal. Berdejo rent richting de bal. Denia Sánchez onderschept slim de pass. Denia Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Bermeo FC 1:2

79e minuut.
Zahínos is nu in balbezit. Zahínos geeft de bal voor. Loidi kopt de bal weg. Zahínos is nu in balbezit. Zahínos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ciupitu passt de bal in één keer door. Negrillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berruet de bal. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Bermeo FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 54%, Bermeo FC 46%.
Q-3 REVOLUTIONS - Bermeo FC 1:3