Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURIA OSCURA Planta 14
f.sala Tactiek Futsal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 28.5
goed Schieten slecht
solide Passen redelijk
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
López Ruano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Encinas komt het veld opgelopen. Anh Hưng met de inworp. Lizardi Etxeberría heeft problemen om de bal te vangen. Lizardi Etxeberría geeft een lange en hoge pass. Unzué maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Planta 14 1:0

5e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Sotolongo passt de bal in één keer door. Unzué heeft problemen om de bal te vangen. Unzué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Unzué rent richting de bal. Unzué haalt uit met een fantastische trap. Priego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Planta 14 2:0

22e minuut.
Guðbergson passt de bal met de wreef. Sotolongo geeft de bal voor. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué haalt uit met een fantastische trap. Priego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Planta 14 3:0

24e minuut.
Movilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unzué probeert de bal met de borst te controleren. Stufosu is nu in balbezit. Unzué verovert de bal door een tackle van achteren. Unzué draait met de bal, schiet en ... Priego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Encinas is nu in balbezit. Graus verovert de bal door een tackle van achteren. Bracchitta speelt de bal door. Unzué rent richting de bal. Unzué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Unzué rent richting de bal. Niño Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué onderschept slim de pass. Unzué schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Planta 14 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 27%, Planta 14 73%.
FURIA OSCURA - Planta 14 4:0

49e minuut.
Lizardi Etxeberría met de inworp. Movilla controleert de bal met de borst. Movilla probeert naar een medespeler te passen. Unzué rent richting de bal. Unzué draait met de bal, schiet en ... Priego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo geeft de bal voor. Unzué rent richting de bal. Unzué draait met de bal, schiet en ... Priego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Planta 14 5:0

58e minuut.
Lizardi Etxeberría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel begaat een overtreding. Lizardi Etxeberría is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lizardi Etxeberría met een snel genomen vrije trap. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué haalt uit met een fantastische trap. Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría heeft problemen om de bal te vangen. Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Unzué rent richting de bal. Unzué haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sotolongo heeft problemen om de bal te vangen. Sotolongo met een sublieme pass. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué draait met de bal, schiet en ... Priego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Planta 14 6:0

70e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Daar is Priego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unzué rent richting de bal. Unzué schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Planta 14 7:0

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Movilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Stufosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unzué is nu in balbezit. Unzué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Quevedo passt de bal met de wreef. Daar is Romaguera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaguera geeft de bal voor. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Priego bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 26%, Planta 14 74%.
FURIA OSCURA - Planta 14 7:0