Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bermeo FC FURIA OSCURA
Sala Tactiek 5211
49% Balbezit 51%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 59.5
matig Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Solabarrieta Arantzamendi met een sublieme pass. Aira heeft problemen om de bal te vangen. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sotolongo geeft een hoge lob. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:1

5e minuut.
Urteaga geeft een lange en hoge pass. Berdejo kan de bal niet met de borst controleren. Urteaga speelt de bal door. Balint heeft problemen om de bal te vangen. Balint haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint draait met de bal, schiet en ... Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:2

6e minuut.
Sotolongo met een sublieme pass. Menta met een sublieme pass. Balint rent richting de bal. Balint haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:3

9e minuut.
Movilla speelt de bal door. Menta is nu in balbezit. Menta passt de bal zonder na te denken. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint schiet op doel. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ciupitu probeert de bal met de borst te controleren. Menta verovert de bal door een tackle van achteren. Menta passt de bal met de wreef. Balint heeft problemen om de bal te vangen. Balint schiet op doel. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menta rent richting de bal. Menta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:4

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sotolongo zal de hoekschop nemen. Aira kan de bal niet met de borst controleren. Balint is nu in balbezit. Balint draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Solabarrieta Arantzamendi is nu in balbezit. Movilla verovert de bal door een tackle van achteren. Movilla speelt de bal door. Balint rent richting de bal. Balint schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Grecu geeft de bal voor. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo probeert naar een medespeler te passen. Menta rent richting de bal. Menta schiet op doel. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Menta is nu in balbezit. Menta passt de bal met de wreef. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo geeft de bal voor. Balint krijgt zijn hoofd ertegen. Brandt bokst de bal weg. Menta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grecu onderschept slim de pass. Grecu met een sublieme pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski geeft een hoge lob. Balint maakt een snoekduik en kopt de bal. Brandt bokst de bal weg.

33e minuut.
Grecu rent richting de bal. Grecu passt de bal zonder na te denken. Movilla speelt de bal door. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint draait met de bal, schiet en ... Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Berdejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilla geeft een hoge lob. Balint is nu in balbezit. Balint haalt uit met een fantastische trap. Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:5

37e minuut.
Urteaga met de inworp. Menta controleert de bal met de borst. Menta geeft de bal voor. Balint maakt een snoekduik en kopt de bal. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:6

41e minuut.
Klungelig pakt Berdejo de bal. Urteaga is nu in balbezit. Urteaga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balint de bal. Balint draait met de bal, schiet en ... Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balint is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urteaga zal de hoekschop nemen. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint draait met de bal, schiet en ... Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Damlacı is nu in balbezit. Damlacı probeert naar een medespeler te passen. Laguna is nu in balbezit. Laguna geeft de bal voor. Balint springt en kopt de bal. Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ciupitu geeft een hoge lob. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski geeft een lange en hoge pass. Balint springt en kopt de bal. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermeo FC 92%, FURIA OSCURA 8%.
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:7

46e minuut.
Sitniewski probeert naar een medespeler te passen. Movilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balint de bal. Balint haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:8

50e minuut.
Movilla heeft problemen om de bal te vangen. Movilla speelt de bal door. Balint rent richting de bal. Balint draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:9

51e minuut.
Klungelig pakt Urteaga de bal. Movilla rent richting de bal. Urteaga met een sublieme pass. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint schiet op doel. Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balint rent richting de bal. Balint haalt uit met een fantastische trap. Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menta is nu in balbezit. Menta draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Solabarrieta Arantzamendi kopt de bal weg. Movilla is nu in balbezit. Movilla probeert naar een medespeler te passen. Balint rent richting de bal. Balint draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urteaga is nu in balbezit. Urteaga geeft een hoge lob. Balint springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:10

65e minuut.
Daar is Movilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupitu begaat een overtreding. Movilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balint springt en kopt de bal. Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balint is nu in balbezit. Balint schiet op doel. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:11

66e minuut.
Balint rent richting de bal. Urteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Urteaga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balint de bal. Balint haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balint is nu in balbezit. Balint schiet op doel. Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:12

70e minuut.
Inworp. Lizardi Etxeberría komt het veld opgelopen. Sitniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo geeft de bal voor. Balint rent richting de bal. Balint haalt uit met een fantastische trap. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Brandt speelt de bal door. Grecu kopt de bal weg. Laguna geeft de bal voor. Balint springt en kopt de bal. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:13

73e minuut.
Álvarez González geeft de bal voor. Laguna met een sublieme pass. Klungelig pakt Urteaga de bal. Urteaga geeft een hoge lob. Balint maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lizardi Etxeberría is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:14

77e minuut.
Brandt speelt de bal door. Klungelig pakt Damlacı de bal. Damlacı met een sublieme pass. Balint rent richting de bal. Balint draait met de bal, schiet en ... Brandt bokst de bal weg. Lizardi Etxeberría bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardi Etxeberría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:15

80e minuut.
Movilla is nu in balbezit. Movilla probeert naar een medespeler te passen. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:16

80e minuut.
Unzué komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Laguna geeft de bal voor. Daar is Bărnuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unzué rent richting de bal. Unzué schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cangas is nu in balbezit. Cangas passt de bal met de wreef. Unzué bereikt de bal nog maar net als eerste. Unzué schiet op doel. Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Movilla passt de bal met de wreef. Unzué heeft problemen om de bal te vangen. Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría haalt uit met een fantastische trap. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermeo FC 87%, FURIA OSCURA 13%.
Bermeo FC - FURIA OSCURA 0:17