Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 Nereafc
Futsal Tactiek Predefinida!
57% Balbezit 43%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
42.1 gemiddelde waardering 54.5
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Reina is nu in balbezit. Reina geeft een hoge lob. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar draait met de bal, schiet en ... Priego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Nereafc 0:1

9e minuut.
Reina kopt de bal weg. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño Bejarano is nu in balbezit. Alkışlar onderschept slim de pass. Alkışlar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bracchitta onderschept slim de pass. Bracchitta met een sublieme pass. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft een hoge lob. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Nereafc 0:2

17e minuut.
Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar geeft een hoge lob. Pimentel rent richting de bal. Solans onderschept slim de pass. Solans passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Priego met een sublieme pass. Rebollo Soto controleert de bal met de borst. Abdulrahimi probeert naar een medespeler te passen. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar passt de bal met de wreef. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Espigulé speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Nereafc 0:3

23e minuut.
Aristimuño rent richting de bal. Aristimuño speelt de bal door. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft een hoge lob. Alkışlar springt en kopt de bal. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bracchitta geeft een lange en hoge pass. Aristimuño kopt de bal weg. Niño Bejarano rent richting de bal. Alkışlar verovert de bal door een tackle van achteren. Alkışlar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala geeft een lange en hoge pass. Abdulrahimi kopt de bal weg. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Aristimuño is nu in balbezit. Aristimuño speelt de bal door. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar draait met de bal, schiet en ... Babacan probeert de bal aan de voet te houden. Priego bokst de bal weg.

44e minuut.
Aristimuño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Udeanu rent richting de bal. Udeanu speelt de bal door. Alkışlar rent richting de bal. Alkışlar draait met de bal, schiet en ... Priego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel. Priego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Nereafc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 85%, Nereafc 15%.
Planta 14 - Nereafc 0:4

48e minuut.
Alkışlar kan de bal niet met de borst controleren. Alkışlar passt de bal in één keer door. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Priego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Nereafc 0:5

50e minuut.
Alkışlar rent richting de bal. Babacan is nu in balbezit. Abdulrahimi met een sublieme pass. Alkışlar rent richting de bal. Alkışlar haalt uit met een fantastische trap. Priego bokst de bal weg.

52e minuut.
Niño Bejarano met een harde bal richting middenveld. López Ruano probeert de bal aan de voet te houden. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano onderschept slim de pass. López Ruano schiet op doel. Drobek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. López Ruano is nu in balbezit. López Ruano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bracchitta speelt de bal door. Klungelig pakt Villaseca de bal. Villaseca geeft een lange en hoge pass. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Nereafc 0:6

60e minuut.
Alkışlar met een snelle inworp. Reina rent richting de bal. Reina probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

65e minuut.
Pasiud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdulrahimi rent richting de bal. Rebollo Soto onderschept slim de pass. Rebollo Soto haalt uit met een fantastische trap. Drobek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Nereafc 1:6

69e minuut.
López Ruano kopt de bal weg. Reina rent richting de bal. Reina met een sublieme pass. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
López Ruano kopt de bal weg. Aristimuño rent richting de bal. Aristimuño probeert naar een medespeler te passen. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar schiet op doel. Priego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Alkışlar draait met de bal, schiet en ... Priego probeert naar een medespeler te passen. Aristimuño kopt de bal weg. Daar is Alkışlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkışlar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Udeanu rent richting de bal. Udeanu met een sublieme pass. Reina met een sublieme pass. Alkışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkışlar draait met de bal, schiet en ... Priego bokst de bal weg.

88e minuut.
Inworp. Reina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alkışlar rent richting de bal. Alkışlar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bracchitta geeft de bal voor. Inworp. Alkışlar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 77%, Nereafc 23%.
Planta 14 - Nereafc 1:6