Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:30
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: SVS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7573
SVS24.pl UKS Będusz
3 Tactiek atk
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten very good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen average


8e minuut.
Cassibba passt de bal zonder na te denken. Paes rent richting de bal. Paes met een sublieme pass. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Becerra controleert de bal met de borst. Rodrigo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Becerra ... Strafschop! Becerra krijgt een gele kaart. Rodrigo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodrigo neemt de penalty, wat een uithaal! Shaoqiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Paes onderschept slim de pass. Paes probeert naar een medespeler te passen. Džaferović bereikt de bal nog maar net als eerste. Džaferović haalt uit met een fantastische trap. Gyenge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - UKS Będusz 1:0

14e minuut.
Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo geeft de bal voor. Coc rent richting de bal. Peladeiro onderschept slim de pass. Peladeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Montani speelt de bal door. Ociepka is nu in balbezit. Ociepka geeft de bal voor. Cassibba rent richting de bal. Cassibba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Peladeiro rent richting de bal. Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo passt de bal in één keer door. Peladeiro rent richting de bal. Peladeiro haalt uit met een fantastische trap. Shaoqiu bokst de bal weg.

26e minuut.
Román is nu in balbezit. Gourcuff onderschept slim de pass. Gourcuff passt de bal met de wreef. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba draait met de bal, schiet en ... Gyenge bokst de bal weg.

43e minuut.
Ociepka probeert de bal met de borst te controleren. Džaferović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepka onderschept slim de pass. Gourcuff onderschept slim de pass. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gyenge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVS24.pl 51%, UKS Będusz 49%.
SVS24.pl - UKS Będusz 1:0

47e minuut.
Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani begaat een overtreding. Paes raakt geblesseerd tijdens het duel. Paes met een snel genomen vrije trap. Džaferović is nu in balbezit. Džaferović passt de bal in één keer door. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff schiet op doel. Gyenge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gourcuff geeft een lange en hoge pass. Montani speelt de bal door. Gehér is nu in balbezit. Cassibba rent richting de bal. Cassibba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grammatikakis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowakowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVS24.pl 49%, UKS Będusz 51%.
SVS24.pl - UKS Będusz 1:0