Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArsenalVN Sok Fc
D3 Tactiek 352
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 25.3
good Schieten poor
adequate Passen average
average Verdedigen poor


4e minuut.
Minh Vũ onderschept slim de pass. Minh Vũ passt de bal zonder na te denken. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Sok Fc 1:0

5e minuut.
Phúc Nguyên kopt de bal weg. Kiên Cường rent richting de bal. Kiên Cường passt de bal met de wreef. Boruciak rent richting de bal. Boruciak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Gia Kiên passt de bal zonder na te denken. Việt Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Kiên Cường is nu in balbezit. Kiên Cường haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Daar is Brianzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tùng Minh zijn tegenspeler op de grond. Tùng Minh krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Brianzoli passt de bal in één keer door. Boruciak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyer. Boruciak raakt geblesseerd tijdens het duel. Minh Vũ komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Brianzoli passt de bal in één keer door. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewielec probeert naar een medespeler te passen. Hồng rent richting de bal. Daar is Hồng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hồng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Trọng Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Brianzoli is nu in balbezit. Brianzoli probeert naar een medespeler te passen. Kiên Cường rent richting de bal. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Sok Fc 2:0

23e minuut.
Trường Sơn geeft de bal voor. Siewielec is nu in balbezit. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewielec onderschept slim de pass. Siewielec schiet op doel. Hanganu bokst de bal weg.

34e minuut.
Việt Bắc trapt de bal weg van het doel. Kiên Cường kopt de bal weg. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak schiet op doel. Dyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Sok Fc 3:0

40e minuut.
Trường Sơn rent richting de bal. Kiên Cường onderschept slim de pass. Kiên Cường speelt de bal door. Boruciak rent richting de bal. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên met een sublieme pass. Kiên Cường met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 37%, Sok Fc 63%.
ArsenalVN - Sok Fc 3:0

46e minuut.
Đình Tuấn komt het veld opgelopen. Pamučina komt het veld opgelopen. Anh Hiệu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gia Kiên geeft een hoge lob. Minh Vũ kopt de bal weg. Daar is Dyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Việt Bắc trapt de bal weg. Brianzoli kopt de bal weg. Boruciak heeft problemen om de bal te vangen. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Sok Fc 4:0

70e minuut.
Kiên Cường rent richting de bal. Kiên Cường passt de bal in één keer door. Boruciak rent richting de bal. Boruciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Sok Fc 5:0

79e minuut.
Trường Sơn rent richting de bal. Brianzoli rent richting de bal. Brianzoli passt de bal met de wreef. Kiên Cường rent richting de bal. Kiên Cường geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brianzoli is nu in balbezit. Brianzoli geeft een hoge lob. Niewczas is nu in balbezit. Boruciak verovert de bal door een tackle van achteren. Boruciak geeft een hoge lob. Việt Bắc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Hoàng Khánh is nu in balbezit. Minh Vũ onderschept slim de pass. Minh Vũ passt de bal met de wreef. Kiên Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiên Cường draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 27%, Sok Fc 73%.
ArsenalVN - Sok Fc 5:0