Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 13:30
  • Competitiewedstrijd: Intertototo cup
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1605
AC Milan Hải Dương
223 Tactiek 44-22222222
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 53.2
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Lacorte de bal. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Nola rent richting de bal. Nola haalt uit met een fantastische trap. de Dios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hoàng Sửu passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Hải Dương 0:1

12e minuut.
Khắc Thành geeft de bal voor. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo met een sublieme pass. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hoàng Hà passt de bal in één keer door. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang passt de bal met de wreef. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola rent richting de bal. Vanghelie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vanghelie krijgt een gele kaart. Nola raakt geblesseerd tijdens het duel. Việt Tiến met een snel genomen vrije trap. Nola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Trung Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quang Vũ is nu in balbezit. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... de Dios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan - Hải Dương 1:1

40e minuut.
Trung Hoàng maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trung Phúc heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Việt Tiến is nu in balbezit. Sadowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadowski speelt de bal door. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Farfán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 58%, Hải Dương 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan - Hải Dương 1:1

47e minuut.
Quang Dương is nu in balbezit. Martirena verovert de bal door een tackle van achteren. Martirena passt de bal met de wreef. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Secăreanu passt de bal zonder na te denken. Martirena is nu in balbezit. Martirena speelt de bal door. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà schiet op doel. Tiến Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Klungelig pakt Lacorte de bal. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Nola rent richting de bal. Nola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Trung Hoàng de bal. Hoàng Sửu rent richting de bal. Hoàng Sửu geeft de bal voor. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Sadowski met een sublieme pass. Martirena rent richting de bal. Martirena passt de bal in één keer door. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Farfán met een sublieme pass. Dolfo rent richting de bal. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Dương met de inworp. Dolfo heeft problemen om de bal te vangen. Dolfo geeft de bal voor. Stokłosa maakt een snoekduik en kopt de bal. de Dios bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 58%, Hải Dương 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan - Hải Dương 1:1