Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hải Dương AC Milan
44-22222222 Tactiek 223
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
48.9 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Quang Dương passt de bal in één keer door. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo passt de bal zonder na te denken. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... de Dios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Việt Tiến passt de bal in één keer door. Sadowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski geeft de bal voor. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà schiet op doel. Tiến Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Phúc heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - AC Milan 1:0

14e minuut.
Khắc Thành geeft een hoge lob. Martirena kopt de bal weg. Khánh Huy rent richting de bal. Quang Vũ onderschept slim de pass. Quang Vũ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Martirena geeft een hoge lob. Việt Bắc kopt de bal weg. Phương Nam rent richting de bal. Nola verovert de bal door een tackle van achteren. Nola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Khánh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - AC Milan 2:0

26e minuut.
Minh Sơn onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trung Giang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Khánh Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sadowski met een sublieme pass. Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena geeft een hoge lob. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà schiet op doel. Tiến Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng Hà de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo passt de bal in één keer door. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - AC Milan 2:1

38e minuut.
Quang Vũ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minh Toàn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 36%, AC Milan 64%.
Hải Dương - AC Milan 2:1

48e minuut.
Minh Sơn kan de bal niet met de borst controleren. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang geeft de bal voor. Martirena is nu in balbezit. Martirena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vanghelie passt de bal in één keer door. Lacorte rent richting de bal. Lacorte probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sadowski onderschept slim de pass. Sadowski geeft de bal voor. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 32%, AC Milan 68%.
Hải Dương - AC Milan 2:1