Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hải Dương ArsenalVN
44-22222222 Tactiek 4312
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 36.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Hoàng Hà geeft een lange en hoge pass. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Martirena de bal. Martirena geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Schläppi trapt de bal weg. Sadowski kopt de bal weg. Martirena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trung Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Giang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sadowski rent richting de bal. Sadowski passt de bal zonder na te denken. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Hanganu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Schläppi rent richting de bal. Schläppi geeft de bal voor. Boruciak kopt de bal weg. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel. de Dios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lacorte probeert de bal aan de voet te houden. de Dios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
de Dios rent richting de bal. de Dios geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Klungelig pakt Hoàng Hà de bal. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. Hanganu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ArsenalVN 1:0

14e minuut.
Hồng Phát verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Giang onderschept slim de pass. Trung Giang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hoàng Hà de bal. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski onderschept slim de pass. Sadowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hoàng Hà de bal. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang geeft de bal voor. Việt Khoa kopt de bal weg. Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Hanganu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ArsenalVN 2:0

31e minuut.
Protasiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martirena is nu in balbezit. Martirena passt de bal in één keer door. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Martirena met een snelle inworp. Sadowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski geeft een hoge lob. Secăreanu krijgt zijn hoofd ertegen. Hanganu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Secăreanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ArsenalVN 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 26%, ArsenalVN 74%.
Hải Dương - ArsenalVN 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Trọng Hiếu de bal. Pamučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ArsenalVN 4:0

47e minuut.
Hồng Phát is nu in balbezit. Hồng Phát geeft de bal voor. Hoàng Sửu kopt de bal weg. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Trung Giang geeft de bal voor. Martirena rent richting de bal. Martirena passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hà heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu passt de bal zonder na te denken. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel. Việt Khoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sadowski geeft een hoge lob. Secăreanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Sửu de bal. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena geeft de bal voor. Klungelig pakt Hồng Phát de bal. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Hanganu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Hoàng Sửu kopt de bal weg. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Pamučina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pamučina krijgt een gele kaart. Secăreanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martirena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Secăreanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ArsenalVN 5:0

81e minuut.
Minh Vũ passt de bal zonder na te denken. Protasiewicz is nu in balbezit. Lacorte onderschept slim de pass. Martirena rent richting de bal. Martirena geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà geeft een hoge lob. Phúc Nguyên probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 24%, ArsenalVN 76%.
Hải Dương - ArsenalVN 5:0