Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArsenalVN Hải Dương
D3 Tactiek 44-22222222
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Hà de bal. Pamučina begaat een overtreding. Hoàng Hà is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martirena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Hanganu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Việt Khoa heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martirena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Secăreanu springt en kopt de bal. Hanganu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kiên Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Quang Vũ met de inworp. Daar is Hoàng Sửu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Sửu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pamučina de bal. Hoàng Hà is nu in balbezit. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Hải Dương 0:1

15e minuut.
Vanghelie geeft de bal voor. Hoàng Hà kopt de bal weg. Trọng Hiếu probeert de bal aan de voet te houden. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Hanganu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Hải Dương 0:2

20e minuut.
Brianzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski passt de bal in één keer door. Martirena rent richting de bal. Martirena geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Việt Khoa de bal onder controle te krijgen. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Hải Dương 0:3

28e minuut.
Pamučina rent richting de bal. Pamučina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suwak de bal. Suwak haalt uit met een fantastische trap. de Dios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sadowski passt de bal zonder na te denken. Hoàng Sửu rent richting de bal. Hoàng Sửu passt de bal in één keer door. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Minh Vũ passt de bal zonder na te denken. Daar is Boruciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanghelie begaat een overtreding. Boruciak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phúc Nguyên wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 63%, Hải Dương 37%.
ArsenalVN - Hải Dương 0:3

46e minuut.
Văn Phi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vanghelie heeft problemen om de bal te vangen. Lacorte is nu in balbezit. Boruciak verovert de bal door een tackle van achteren. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Hoàng Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khoa probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kiên Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sửu onderschept slim de pass. Hoàng Sửu geeft de bal voor. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hoàng Sửu met een sublieme pass. Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena passt de bal in één keer door. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. Hanganu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Đình Hải rent richting de bal. Đình Hải geeft de bal voor. Kiên Cường is nu in balbezit. Kiên Cường draait met de bal, schiet en ... Boruciak maakt een snoekduik en kopt de bal. de Dios bokst de bal weg.

86e minuut.
Lacorte is nu in balbezit. Boruciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacorte raakt geblesseerd tijdens het duel. Lacorte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Trọng Hiếu de bal. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Hanganu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sadowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadowski speelt de bal door. Trung Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoàng geeft een hoge lob. Secăreanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 63%, Hải Dương 37%.
ArsenalVN - Hải Dương 0:3