Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 13:29
  • Competitiewedstrijd: Intertototo cup
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1487
AC Milan Sok Fc
223 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 27.3
solide Schieten slecht
solide Passen matig
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Quang Dương probeert naar een medespeler te passen. Dolfo rent richting de bal. Dolfo passt de bal zonder na te denken. Nola rent richting de bal. Nola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 1:0

5e minuut.
Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hồng de bal. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 2:0

7e minuut.
Gia Kiên heeft problemen om de bal te vangen. Nola rent richting de bal. Trường Vinh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trường Vinh krijgt een gele kaart. Nola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stokłosa neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 3:0

9e minuut.
Nola kopt de bal weg. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến geeft de bal voor. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 4:0

16e minuut.
Trường Sơn is nu in balbezit. Quang Dương onderschept slim de pass. Quang Dương probeert naar een medespeler te passen. Nola is nu in balbezit. Nola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 5:0

21e minuut.
Trường Sơn rent richting de bal. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến geeft een hoge lob. Nola is nu in balbezit. Nola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 6:0

25e minuut.
Hoàng Khánh kopt de bal weg. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến passt de bal met de wreef. Nola is nu in balbezit. Nola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Gomułka rent richting de bal. Gomułka passt de bal met de wreef. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Dyer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 7:0

30e minuut.
Nola rent richting de bal. Nola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stokłosa de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Nola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 8:0

40e minuut.
Gomułka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dyer de bal. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola rent richting de bal. Nola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 35%, Sok Fc 65%.
AC Milan - Sok Fc 9:0

47e minuut.
Klungelig pakt Trường Vinh de bal. Farfán onderschept slim de pass. Farfán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nola de bal. Nola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 10:0

52e minuut.
Hồng met een sublieme pass. Minh Sơn geeft een lange en hoge pass. Gia Kiên rent richting de bal. Nola onderschept slim de pass. Nola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 11:0

54e minuut.
Trường Vinh rent richting de bal. Farfán verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán geeft een lange en hoge pass. Nola is nu in balbezit. Nola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Thiện Ân kopt de bal weg. Farfán rent richting de bal. Siewielec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siewielec krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gia Kiên rent richting de bal. Gia Kiên speelt de bal door. Quang Dương speelt de bal door. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Quang Dương geeft de bal voor. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo met een sublieme pass. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Gia Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Kiên geeft een hoge lob. Nola speelt de bal door. Daar is Stokłosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến passt de bal in één keer door. Khắc Thành rent richting de bal. Khắc Thành geeft de bal voor. Nola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Trung Phúc geeft een hoge lob. Nola rent richting de bal. Nola probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sok Fc 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 42%, Sok Fc 58%.
AC Milan - Sok Fc 12:0