Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sok Fc AC Milan
352 Tactiek 223
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.7 gemiddelde waardering 41
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Quang Dương geeft een hoge lob. Dyer heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Việt Bắc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Siewielec rent richting de bal. Việt Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Tiến speelt de bal door. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel. Việt Bắc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Dolfo is nu in balbezit. Dolfo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Trường Vinh de bal onder controle te krijgen. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola draait met de bal, schiet en ... Việt Bắc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Trường Sơn is nu in balbezit. Việt Tiến onderschept slim de pass. Việt Tiến speelt de bal door. Nola rent richting de bal. Nola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola schiet op doel. Việt Bắc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa passt de bal zonder na te denken. Nola rent richting de bal. Nola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nola rent richting de bal. Nola schiet op doel. Việt Bắc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - AC Milan 0:1

24e minuut.
Việt Tiến onderschept slim de pass. Việt Tiến geeft een hoge lob. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Việt Bắc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Việt Bắc trapt de bal weg van het doel. Việt Tiến kopt de bal weg. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Việt Bắc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - AC Milan 0:2

31e minuut.
Hoàng Khánh is nu in balbezit. Việt Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Tiến passt de bal met de wreef. Nola is nu in balbezit. Nola haalt uit met een fantastische trap. Việt Bắc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Nola rent richting de bal. Klungelig pakt Stokłosa de bal. Nola is nu in balbezit. Nola haalt uit met een fantastische trap. Việt Bắc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - AC Milan 0:3

37e minuut.
Trường Sơn passt de bal in één keer door. Việt Bắc met een sublieme pass. Quang Dương probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - AC Milan 0:4

40e minuut.
Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc passt de bal met de wreef. Nola is nu in balbezit. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Việt Bắc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hoàng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Việt Bắc met een sublieme pass. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo met een sublieme pass. Daar is Stokłosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sok Fc 80%, AC Milan 20%.
Sok Fc - AC Milan 0:4

48e minuut.
Gia Kiên kan de bal niet met de borst controleren. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo met een sublieme pass. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Quang Dương speelt de bal door. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến geeft de bal voor. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Việt Bắc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Việt Bắc trapt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Khánh de bal. Nola rent richting de bal. Nola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Trường Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Tiến speelt de bal door. Nola rent richting de bal. Nola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dyer kan de bal niet met de borst controleren. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa passt de bal met de wreef. Nola is nu in balbezit. Nola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Việt Bắc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến geeft een lange en hoge pass. Stokłosa heeft problemen om de bal te vangen. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - AC Milan 0:5

77e minuut.
Daar is Hồng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Sơn geeft de bal voor. Stokłosa is nu in balbezit. Nola rent richting de bal. Nola schiet op doel. De bal raakt de paal. Gia Kiên probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dolfo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - AC Milan 0:6

86e minuut.
Trường Sơn is nu in balbezit. Quang Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Dương met een sublieme pass. Nola rent richting de bal. Nola haalt uit met een fantastische trap. Việt Bắc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Stokłosa probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Nola de bal onder controle te krijgen. Trường Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Việt Bắc trapt de bal weg. Việt Tiến kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Khánh rent richting de bal. Việt Tiến onderschept slim de pass. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - AC Milan 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sok Fc 65%, AC Milan 35%.
Sok Fc - AC Milan 0:7