Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sok Fc Hải Dương
352 Tactiek 44-22222222
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
25.3 gemiddelde waardering 47.7
slecht Schieten uitstekend
matig Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Thiện Ân probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hồng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh rent richting de bal. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu passt de bal in één keer door. Secăreanu rent richting de bal. Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Sửu met een snelle inworp. Trung Giang geeft de bal voor. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:2

6e minuut.
Hồng controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lacorte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Secăreanu is nu in balbezit. Hoàng Hà is nu in balbezit. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:3

11e minuut.
Martirena is nu in balbezit. Martirena passt de bal met de wreef. Dyer probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:4

14e minuut.
Sadowski met een sublieme pass. Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena met een sublieme pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:5

16e minuut.
Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang speelt de bal door. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Trung Hoàng passt de bal met de wreef. Quang Vũ rent richting de bal. Quang Vũ geeft de bal voor. Martirena rent richting de bal. Martirena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sadowski met een sublieme pass. Martirena is nu in balbezit. Martirena speelt de bal door. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Hồng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski passt de bal in één keer door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:6

22e minuut.
Dyer is nu in balbezit. Dyer geeft de bal voor. Klungelig pakt Hồng de bal. Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Gia Kiên de bal. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Hồng is nu in balbezit. Sadowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hà maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niewczas met een harde bal richting middenveld. Lacorte kopt de bal weg. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ speelt de bal door. Martirena met een sublieme pass. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:7

30e minuut.
Thiện Ân probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hồng de bal. Hoàng Hà is nu in balbezit. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sadowski passt de bal in één keer door. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà met een sublieme pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Martirena passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sok Fc 76%, Hải Dương 24%.
Sok Fc - Hải Dương 0:8

48e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Dyer probeert de bal aan de voet te houden. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:9

50e minuut.
Hoàng Khánh is nu in balbezit. Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu passt de bal in één keer door. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadowski geeft een hoge lob. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:10

55e minuut.
Lacorte met een sublieme pass. Sadowski rent richting de bal. Sadowski met een sublieme pass. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:11

55e minuut.
Việt Bắc rent richting de bal. Trung Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:12

58e minuut.
Lacorte rent richting de bal. Lacorte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gia Kiên de bal. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:13

58e minuut.
Việt Bắc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Khánh de bal. Hoàng Khánh speelt de bal door. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:14

60e minuut.
Gia Kiên geeft de bal voor. Inworp. Hoàng Sửu met een snelle inworp. Sadowski geeft de bal voor. Hoàng Hà springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hoàng Sửu kopt de bal weg. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang passt de bal in één keer door. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:15

65e minuut.
Dyer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trường Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Giang met een sublieme pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:16

70e minuut.
Thiện Ân is nu in balbezit. Sadowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadowski passt de bal met de wreef. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:17

72e minuut.
Thiện Ân rent richting de bal. Sadowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadowski speelt de bal door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martirena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadowski geeft de bal voor. Hoàng Hà maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vanghelie kopt de bal weg. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang speelt de bal door. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Khánh de bal. Martirena met een sublieme pass. Hoàng Hà is nu in balbezit. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:18

80e minuut.
Việt Bắc rent richting de bal. Hoàng Sửu onderschept slim de pass. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:19

83e minuut.
Trường Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sửu speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tiến Anh rent richting de bal. Sadowski onderschept slim de pass. Sadowski met een sublieme pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Martirena is nu in balbezit. Martirena passt de bal in één keer door. Hoàng Hà is nu in balbezit. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Quang Vũ passt de bal met de wreef. Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena verovert de bal door een tackle van achteren. Martirena geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - Hải Dương 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sok Fc 85%, Hải Dương 15%.
Sok Fc - Hải Dương 0:20