Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hải Dương Sok Fc
44-22222222 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 25.1
uitstekend Schieten slecht
solide Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Vanghelie onderschept slim de pass. Sadowski is nu in balbezit. Sadowski geeft een lange en hoge pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 1:0

4e minuut.
Trường Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu passt de bal in één keer door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 2:0

8e minuut.
Gia Kiên passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 3:0

9e minuut.
Việt Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 4:0

12e minuut.
Quang Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sửu rent richting de bal. Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 5:0

13e minuut.
Hoàng Sửu passt de bal zonder na te denken. Tiến Anh rent richting de bal. Martirena verovert de bal door een tackle van achteren. Martirena geeft de bal voor. Secăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 6:0

14e minuut.
Thiện Ân met een sublieme pass. Hồng heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 7:0

16e minuut.
Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hà passt de bal zonder na te denken. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 8:0

18e minuut.
Martirena speelt de bal door. Daar is Trung Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Giang speelt de bal door. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 9:0

19e minuut.
Hoàng Sửu speelt de bal door. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang passt de bal met de wreef. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 10:0

24e minuut.
Hoàng Sửu passt de bal zonder na te denken. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang geeft een hoge lob. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sadowski kopt de bal weg. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà met een sublieme pass. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Martirena rent richting de bal. Martirena passt de bal met de wreef. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Dyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 11:0

29e minuut.
Trường Sơn met een sublieme pass. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 12:0

35e minuut.
Secăreanu probeert de bal aan de voet te houden. Hồng rent richting de bal. Martirena onderschept slim de pass. Martirena geeft een hoge lob. Secăreanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 13:0

37e minuut.
Martirena met een sublieme pass. Sadowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 14:0

39e minuut.
Trung Giang heeft problemen om de bal te vangen. Trung Giang met een sublieme pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 15:0

40e minuut.
Hoàng Sửu met een snelle inworp. Trung Giang controleert de bal met de borst. Trung Giang geeft een lange en hoge pass. Martirena is nu in balbezit. Martirena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hoàng Hà passt de bal zonder na te denken. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang passt de bal in één keer door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 16:0

44e minuut.
Tiến Anh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martirena met de inworp. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 15%, Sok Fc 85%.
Hải Dương - Sok Fc 17:0

46e minuut.
Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hà met een sublieme pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hoàng Khánh kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoàng Sửu de bal. Hoàng Sửu geeft de bal voor. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski onderschept slim de pass. Sadowski passt de bal in één keer door. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 18:0

53e minuut.
Martirena met een sublieme pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Hà onderschept slim de pass. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Trường Vinh is nu in balbezit. Hoàng Sửu verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sửu passt de bal in één keer door. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 19:0

57e minuut.
Hồng is nu in balbezit. Hồng passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoàng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Hoàng Sửu kopt de bal weg. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang passt de bal in één keer door. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 20:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacorte speelt de bal door. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martirena met een snelle inworp. Sadowski geeft de bal voor. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Martirena rent richting de bal. Martirena passt de bal met de wreef. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà onderschept slim de pass. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Hoàng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadowski is nu in balbezit. Sadowski passt de bal met de wreef. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 21:0

71e minuut.
Niewczas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martirena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadowski rent richting de bal. Sadowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Trung Giang de bal. Gia Kiên geeft de bal voor. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie geeft een lange en hoge pass. Secăreanu kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Giang met de inworp. Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Dyer geeft een lange en hoge pass. Trung Giang geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Martirena kopt de bal weg. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 22:0

86e minuut.
Thiện Ân speelt de bal door. Việt Bắc is nu in balbezit. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 23:0

87e minuut.
Hồng speelt de bal door. Klungelig pakt Thiện Ân de bal. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Hà onderschept slim de pass. Hoàng Hà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hoàng Khánh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martirena rent richting de bal. Martirena passt de bal in één keer door. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - Sok Fc 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 16%, Sok Fc 84%.
Hải Dương - Sok Fc 24:0