Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`R@pid` Fotbal Club Robert Georgescu
radu Tactiek 433 +
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 40.3
adequate Schieten good
weak Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Mardan onderschept slim de pass. Mardan geeft een hoge lob. Vintilă kopt de bal weg. Popa is nu in balbezit. Popa haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Doeltrap. Serbanescu trapt de bal weg. Sturdza kopt de bal weg. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Popa schiet op doel. Paal! Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mejía Vélez is nu in balbezit. Mejía Vélez passt de bal met de wreef. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa is nu in balbezit. Popa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - Fotbal Club Robert Georgescu 0:1

31e minuut.
Mardan rent richting de bal. Mardan geeft de bal voor. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vintilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Branecki geeft een lange en hoge pass. Mejía Vélez probeert de bal met de borst te controleren. Stufosu is nu in balbezit. Stufosu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan geeft een hoge lob. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - Fotbal Club Robert Georgescu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 59%, Fotbal Club Robert Georgescu 41%.
`R@pid` - Fotbal Club Robert Georgescu 0:2

54e minuut.
Branecki speelt de bal door. Stufosu speelt de bal door. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - Fotbal Club Robert Georgescu 1:2

73e minuut.
Daar is Dargle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dargle geeft een lange en hoge pass. Swadźba rent richting de bal. Yegros rent richting de bal. Yegros draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Mardan met de inworp. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Silion met een sublieme pass. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - Fotbal Club Robert Georgescu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 48%, Fotbal Club Robert Georgescu 52%.
`R@pid` - Fotbal Club Robert Georgescu 1:3