Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Halta Cozia Nubian
a patra Tactiek New Heaven
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
48.3 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Stucki geeft de bal voor. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tilincă. Dincă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban is nu in balbezit. Dincă is nu in balbezit. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Măcriş geeft een lange en hoge pass. Grzeszczak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miron springt en kopt de bal. Socci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nanu is nu in balbezit. Nanu draait met de bal, schiet en ... Mierzwiński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucki met een sublieme pass. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap. Ghiugan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Nubian 0:1

28e minuut.
Pavón is nu in balbezit. da Silva Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Rosa geeft een lange en hoge pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Diomède passt de bal met de wreef. da Silva Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Rosa geeft een hoge lob. Gherase is nu in balbezit. Gherase draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Măcriş de bal onder controle te krijgen. Stucki is nu in balbezit. Stucki speelt de bal door. Gherase rent richting de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Nubian 0:2

38e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miron. Miron krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 51%, Nubian 49%.
CFR Halta Cozia - Nubian 0:2

46e minuut.
Ţânţar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cocei geeft een hoge lob. Stucki kopt de bal weg. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar draait met de bal, schiet en ... Ghiugan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Nubian 0:3

49e minuut.
Gherase rent richting de bal. Ţânţar is nu in balbezit. Gherase rent richting de bal. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Piast geeft een lange en hoge pass. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar haalt uit met een fantastische trap. Ghiugan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Nubian 0:4

60e minuut.
Piast geeft de bal voor. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase probeert naar een medespeler te passen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Cocei probeert naar een medespeler te passen. da Silva Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Rosa geeft de bal voor. Arnautović heeft problemen om de bal te vangen. Ban rent richting de bal. Paal! Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Nubian 0:5

81e minuut.
Theodorescu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Grzeszczak kopt de bal weg. Daar is Pavón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stucki rent richting de bal. Stucki geeft de bal voor. Theodorescu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 47%, Nubian 53%.
CFR Halta Cozia - Nubian 0:5