Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`R@pid` RAVOLI FC
radu Tactiek 5-3e-2 arges`
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 36.6
matig Schieten zwak
slecht Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
László met een sublieme pass. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cucu. Cucu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Mecu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fernández Sama kopt de bal weg. Cazacu heeft problemen om de bal te vangen. Frunză is nu in balbezit. Frunză haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Stufosu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Spârlea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cazacu probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama schiet op doel. Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - RAVOLI FC 0:1

25e minuut.
Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Markiet is nu in balbezit. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză schiet op doel. Serbanescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 73%, RAVOLI FC 27%.
`R@pid` - RAVOLI FC 0:1

60e minuut.
Chirmuş met de inworp. Markiet geeft een lange en hoge pass. Oltenescu kopt de bal weg. Majerník is nu in balbezit. Majerník geeft een lange en hoge pass. Serbanescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Markiet passt de bal in één keer door. Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Frunză is nu in balbezit. Frunză haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 72%, RAVOLI FC 28%.
`R@pid` - RAVOLI FC 0:1