Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olteanca CFR Halta Cozia
goo3 Tactiek a patra
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Kutlagić is nu in balbezit. Măcriş onderschept slim de pass. Miron speelt de bal door. Nanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd El-Khalek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa rent richting de bal. Rosa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grzeszczak passt de bal in één keer door. Pavón met een sublieme pass. Măcriş speelt de bal door. Miron is nu in balbezit. Miron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - CFR Halta Cozia 0:1

20e minuut.
Daar is Miron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanglorz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miron. Miron krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak geeft een hoge lob. Nanu rent richting de bal. Nanu schiet op doel. Zavodnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - CFR Halta Cozia 0:2

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tilincă rent richting de bal. Tilincă geeft een hoge lob. Miron springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tilincă geeft een lange en hoge pass. Măcriş probeert de bal met de borst te controleren. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron haalt uit met een fantastische trap. Zavodnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - CFR Halta Cozia 0:3

32e minuut.
Kutlagić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Măcriş met een snelle inworp. Klungelig pakt Tilincă de bal. Tilincă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Abd El-Khalek probeert naar een medespeler te passen. Rosa rent richting de bal. Blejan verovert de bal door een tackle van achteren. Senderos verovert de bal door een tackle van achteren. Senderos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Grzeszczak passt de bal in één keer door. Pavón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyatt. Hyatt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 60%, CFR Halta Cozia 40%.
FC Olteanca - CFR Halta Cozia 0:3

51e minuut.
Nanu rent richting de bal. Miron rent richting de bal. Nanu is nu in balbezit. Miron rent richting de bal. Miron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hyatt verovert de bal door een tackle van achteren. Hyatt geeft een hoge lob. Pazzi rent richting de bal. Pazzi schiet op doel. Mujezin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - CFR Halta Cozia 1:3

70e minuut.
Pavón is nu in balbezit. Pavón geeft een lange en hoge pass. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos haalt uit met een fantastische trap. Mujezin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - CFR Halta Cozia 2:3

72e minuut.
Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić geeft een hoge lob. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Miron passt de bal in één keer door. Măcriş rent richting de bal. Măcriş met een sublieme pass. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - CFR Halta Cozia 2:4

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kyriakoudis stond buitenspel. Arnautović neemt vlug de vrije trap. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miron rent richting de bal. Miron draait met de bal, schiet en ... Zavodnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Cãrbunaru onderschept slim de pass. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă speelt de bal door. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Tilincă geeft een lange en hoge pass. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 67%, CFR Halta Cozia 33%.
FC Olteanca - CFR Halta Cozia 2:4