Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAVOLI FC Fotbal Club Robert Georgescu
5-3e-2 arges` Tactiek 433 +
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 41.1
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


18e minuut.
Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş geeft een hoge lob. Daar is Niţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

19e minuut.
Spârlea speelt de bal door. Niţulescu rent richting de bal. Chudzio onderschept slim de pass. Chudzio schiet op doel. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

22e minuut.
Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dargle de bal onder controle te krijgen. Chudzio rent richting de bal. Chudzio haalt uit met een fantastische trap. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mejía Vélez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 3:0

29e minuut.
Popa probeert de bal aan de voet te houden. Efir rent richting de bal. Efir passt de bal zonder na te denken. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chirmuş passt de bal zonder na te denken. Chudzio rent richting de bal. Chudzio passt de bal met de wreef. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 36%, Fotbal Club Robert Georgescu 64%.
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 4:0

46e minuut.
Franczyk komt het veld opgelopen. Popa met een sublieme pass. Swadźba rent richting de bal. Franczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Franczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mejía Vélez rent richting de bal. Fernández Sama verovert de bal door een tackle van achteren. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Majerník speelt de bal door. Markiet met een sublieme pass. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk schiet op doel. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 5:0

57e minuut.
Spârlea probeert naar een medespeler te passen. Franczyk is nu in balbezit. Niţulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niţulescu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş geeft de bal voor. Szélesi probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Efir geeft de bal voor. Niţulescu is nu in balbezit. Franczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Franczyk draait met de bal, schiet en ... Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 6:0

66e minuut.
Lixandru rent richting de bal. Lixandru passt de bal in één keer door. Niţulescu is nu in balbezit. Franczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Franczyk draait met de bal, schiet en ... Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Lixandru met een snelle inworp. Markiet rent richting de bal. Markiet passt de bal met de wreef. Majerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerník geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 7:0

73e minuut.
Efir verovert de bal door een tackle van achteren. Efir geeft een lange en hoge pass. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 8:0

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Dargle de bal onder controle te krijgen. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dargle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dargle krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Spârlea onderschept slim de pass. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru passt de bal zonder na te denken. Markiet geeft een hoge lob. Fernández Sama maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 29%, Fotbal Club Robert Georgescu 71%.
RAVOLI FC - Fotbal Club Robert Georgescu 8:0