Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianos@club `R@pid`
Aditionala 2 Tactiek radu
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 35.5
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Kasprzak rent richting de bal. Kasprzak geeft een lange en hoge pass. Domachowski rent richting de bal. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - `R@pid` 1:0

13e minuut.
Kasprzak is nu in balbezit. Kasprzak geeft de bal voor. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - `R@pid` 2:0

14e minuut.
Branecki is nu in balbezit. Domachowski onderschept slim de pass. Domachowski passt de bal met de wreef. Węgrowiec heeft problemen om de bal te vangen. Węgrowiec draait met de bal, schiet en ... Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Kasprzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprzak passt de bal met de wreef. Domachowski rent richting de bal. Domachowski schiet op doel. Paal! Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu passt de bal zonder na te denken. Groń bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu onderschept slim de pass. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Filippini bokst de bal weg.

37e minuut.
Domachowski rent richting de bal. Oltenescu is nu in balbezit. Domachowski onderschept slim de pass. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzak haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu bokst de bal weg.

40e minuut.
Kasprzak onderschept slim de pass. Kasprzak met een sublieme pass. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - `R@pid` 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 38%, `R@pid` 62%.
adrianos@club - `R@pid` 3:0

46e minuut.
Branecki passt de bal met de wreef. Daar is Cazacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - `R@pid` 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Oltenescu de bal. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec probeert naar een medespeler te passen. Domachowski rent richting de bal. Domachowski draait met de bal, schiet en ... Serbanescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kasprzak is nu in balbezit. Kasprzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - `R@pid` 5:0

68e minuut.
Handrup passt de bal met de wreef. Gökkentli is nu in balbezit. Gökkentli geeft een lange en hoge pass. Kasprzak is nu in balbezit. Kasprzak schiet op doel. Serbanescu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vintilă met een snelle inworp. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - `R@pid` 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 40%, `R@pid` 60%.
adrianos@club - `R@pid` 5:1