Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nubian FC Olteanca
different 343 Tactiek goo3
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos haalt uit met een fantastische trap. Daar is Duru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senderos is nu in balbezit. Senderos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Humulescu probeert naar een medespeler te passen. Mehmedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić begaat een overtreding. Kutlagić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Docu geeft de bal voor. Mehmedović controleert de bal met de borst. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu schiet op doel. Zavodnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - FC Olteanca 1:0

15e minuut.
Abd El-Khalek geeft de bal voor. Deeke rent richting de bal. Deeke probeert naar een medespeler te passen. Pazzi is nu in balbezit. Pazzi haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Senderos verovert de bal door een tackle van achteren. Humulescu begaat een overtreding. Senderos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hyatt met een snel genomen vrije trap. Daar is Deeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deeke probeert naar een medespeler te passen. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Deeke de bal. Deeke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brönnimann de bal. Senderos is nu in balbezit. Senderos draait met de bal, schiet en ... Raffaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nubian - FC Olteanca 1:1

21e minuut.
Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Hyatt geeft de bal voor. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos onderschept slim de pass. Senderos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Resa rent richting de bal. Resa speelt de bal door. Cinpoeru geeft een hoge lob. Theodorescu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - FC Olteanca 2:1

36e minuut.
Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa geeft een hoge lob. Senderos is nu in balbezit. Senderos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pazzi rent richting de bal. Docu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Senderos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Raffaldo bokst de bal weg.

39e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa geeft een lange en hoge pass. Pazzi rent richting de bal. Pazzi haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nubian - FC Olteanca 2:2

43e minuut.
Deeke is nu in balbezit. Deeke passt de bal met de wreef. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos draait met de bal, schiet en ... Raffaldo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 61%, FC Olteanca 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nubian - FC Olteanca 2:2

46e minuut.
Lasek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zavodnik speelt de bal door. Humulescu kopt de bal weg. Bratianu speelt de bal door. Mehmedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehmedović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rosa speelt de bal door. Deeke rent richting de bal. Deeke speelt de bal door. Senderos rent richting de bal. Senderos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cinpoeru geeft een hoge lob. Mehmedović kopt de bal weg. Resa bereikt de bal nog maar net als eerste. Resa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pazzi kopt de bal weg. Rosa is nu in balbezit. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Deeke rent richting de bal. Deeke probeert naar een medespeler te passen. Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - FC Olteanca 2:3

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humulescu met de inworp. Bratianu probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hyatt is nu in balbezit. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu geeft de bal voor. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cinpoeru heeft problemen om de bal te vangen. Lasek met een sublieme pass. Resa bereikt de bal nog maar net als eerste. Resa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 53%, FC Olteanca 47%.
Nubian - FC Olteanca 2:3