Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olteanca `R@pid`
goo3 Tactiek radu
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
41.1 gemiddelde waardering 36
good Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen good


14e minuut.
Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu onderschept slim de pass. Cervatiuc rent richting de bal. Senderos onderschept slim de pass. Pazzi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Silion probeert de bal aan de voet te houden. Deeke is nu in balbezit. Deeke speelt de bal door. Pazzi is nu in balbezit. Pazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Senderos rent richting de bal. Senderos passt de bal met de wreef. Pazzi rent richting de bal. Pazzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Senderos geeft de bal voor. Pazzi is nu in balbezit. Pazzi haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nistor is nu in balbezit. Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa schiet op doel. Serbanescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - `R@pid` 1:0

38e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa met een sublieme pass. Pazzi heeft problemen om de bal te vangen. Nistor rent richting de bal. Nistor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 36%, `R@pid` 64%.
FC Olteanca - `R@pid` 1:0

53e minuut.
Wanglorz is nu in balbezit. Stufosu onderschept slim de pass. Stufosu probeert naar een medespeler te passen. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel. Makay bokst de bal weg.

56e minuut.
Hyatt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cervatiuc de bal. Abd El-Khalek speelt de bal door. Senderos rent richting de bal. Senderos haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Silion onderschept slim de pass. Deeke probeert de bal met de borst te controleren. Deeke speelt de bal door. Pazzi rent richting de bal. Pazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Senderos is nu in balbezit. Senderos geeft de bal voor. Deeke kopt de bal weg. Nistor rent richting de bal. Nistor haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu bokst de bal weg.

70e minuut.
Rosa geeft een lange en hoge pass. Senderos is nu in balbezit. Branecki verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Khalek verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Khalek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Cucu de bal. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu onderschept slim de pass. Cucu geeft de bal voor. Stufosu maakt een snoekduik en kopt de bal. Makay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 33%, `R@pid` 67%.
FC Olteanca - `R@pid` 1:0