Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAVOLI FC Nubian
5-3e-2 arges` Tactiek different 343
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
49.2 gemiddelde waardering 42.6
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Markiet passt de bal met de wreef. Franczyk rent richting de bal. Brönnimann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brönnimann krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Docu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogăraru met een snelle inworp. Markiet rent richting de bal. Markiet geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana speelt de bal door. Humulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk haalt uit met een fantastische trap. Socci bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Markiet de bal. Markiet geeft een lange en hoge pass. Docu probeert de bal aan de voet te houden. Majerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mecu de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 32%, Nubian 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAVOLI FC - Nubian 0:0

46e minuut.
Chirmuş komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Fernández Sama. Goede buitenspelval van de verdediging. Pararols komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Markiet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Majerník de bal. Majerník passt de bal met de wreef. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama geeft een lange en hoge pass. Socci bokst de bal weg. Franczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Socci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 19%, Nubian 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAVOLI FC - Nubian 0:0