Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu FC Olteanca
433 + Tactiek goo3
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten solid
average Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Senderos kopt de bal weg. Sturdza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ... Makay bokst de bal weg.

7e minuut.
Rosa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mejía Vélez de bal. Niţulescu is nu in balbezit. Nistor verovert de bal door een tackle van achteren. Nistor haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg.

17e minuut.
Dargle speelt de bal door. Popa rent richting de bal. Kutlagić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kutlagić krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Niţulescu geeft een hoge lob. Inworp. Senderos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz geeft de bal voor. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Szélesi passt de bal in één keer door. Mardan probeert naar een medespeler te passen. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Popa is nu in balbezit. Popa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Popa passt de bal zonder na te denken. Mardan is nu in balbezit. Mardan geeft een hoge lob. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel. Makay bokst de bal weg.

40e minuut.
Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mardan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sturdza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hyatt de bal. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pazzi passt de bal in één keer door. Nistor rent richting de bal. Mejía Vélez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejía Vélez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 43%, FC Olteanca 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fotbal Club Robert Georgescu - FC Olteanca 0:0

53e minuut.
Dargle passt de bal met de wreef. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba passt de bal in één keer door. Popa is nu in balbezit. Popa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC Olteanca 1:0

71e minuut.
Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke probeert naar een medespeler te passen. Nistor rent richting de bal. Nistor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sturdza verovert de bal door een tackle van achteren. Sturdza met een sublieme pass. Mardan met een sublieme pass. Popa is nu in balbezit. Popa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC Olteanca 2:0

77e minuut.
Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza passt de bal met de wreef. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel. Hyatt probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mejía Vélez is nu in balbezit. Pazzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mejía Vélez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szélesi met een snel genomen vrije trap. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa passt de bal met de wreef. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 44%, FC Olteanca 56%.
Fotbal Club Robert Georgescu - FC Olteanca 2:0