Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Halta Cozia `R@pid`
a patra Tactiek radu
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
44.8 gemiddelde waardering 36.5
solide Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen goed


20e minuut.
Tilincă speelt de bal door. Stănăşilă is nu in balbezit. Branecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stănăşilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stănăşilă neemt zijn aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - `R@pid` 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 34%, `R@pid` 66%.
CFR Halta Cozia - `R@pid` 1:0

52e minuut.
Blejan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miron is nu in balbezit. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron onderschept slim de pass. Miron schiet op doel. Serbanescu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă geeft een lange en hoge pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron schiet op doel. Serbanescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - `R@pid` 2:0

56e minuut.
Branecki met een sublieme pass. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion rent richting de bal. Stănăşilă onderschept slim de pass. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Serbanescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tilincă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raţ komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cazacu geeft een hoge lob. Inworp. Venczel met de inworp. Nanu kan de bal niet met de borst controleren. Stănăşilă geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Serbanescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Raţ geeft een lange en hoge pass. Nanu kopt de bal weg. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Blejan onderschept slim de pass. Blejan speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vintilă met de inworp. Branecki is nu in balbezit. Măcriş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Măcriş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 24%, `R@pid` 76%.
CFR Halta Cozia - `R@pid` 2:0