Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olteanca RAVOLI FC
goo3 Tactiek 5-3e-2 arges`
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Chirmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Chirmuş speelt de bal door. Franczyk rent richting de bal. Franczyk draait met de bal, schiet en ... Makay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 0:1

6e minuut.
Mecu kopt de bal weg. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama probeert naar een medespeler te passen. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 0:2

15e minuut.
Majerník rent richting de bal. Majerník probeert naar een medespeler te passen. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk passt de bal in één keer door. Chirmuş geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Makay trapt de bal weg van het doel. Mecu kopt de bal weg. Franczyk rent richting de bal. Franczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 0:3

19e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa geeft een hoge lob. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 1:3

25e minuut.
Fernández Sama geeft een lange en hoge pass. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Franczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Makay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franczyk rent richting de bal. Franczyk draait met de bal, schiet en ... Makay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 1:4

33e minuut.
Majerník kopt de bal weg. Klungelig pakt Markiet de bal. Markiet geeft de bal voor. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Sama passt de bal in één keer door. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk schiet op doel. Makay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 69%, RAVOLI FC 31%.
FC Olteanca - RAVOLI FC 1:4

52e minuut.
Doeltrap. Makay trapt de bal weg van het doel. Wanglorz kopt de bal weg. Deeke is nu in balbezit. Deeke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gürgenç onderschept slim de pass. Gürgenç geeft een hoge lob. Kyriakoudis heeft problemen om de bal te vangen. Franczyk rent richting de bal. Franczyk haalt uit met een fantastische trap. Makay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 1:5

61e minuut.
Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis geeft een hoge lob. Chirmuş met een sublieme pass. Klungelig pakt Lixandru de bal. Lixandru geeft de bal voor. Makay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Wanglorz geeft een hoge lob. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke onderschept slim de pass. Deeke schiet op doel. Plumb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 2:5

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makay trapt de bal weg. Wanglorz kopt de bal weg. Majerník is nu in balbezit. Majerník geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama schiet op doel. Makay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 2:6

71e minuut.
Klungelig pakt Markiet de bal. Abd El-Khalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Khalek passt de bal zonder na te denken. Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 3:6

77e minuut.
Lixandru rent richting de bal. Lixandru met een sublieme pass. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 3:7

81e minuut.
Pazzi passt de bal in één keer door. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiet begaat een overtreding. Markiet krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Majerník is nu in balbezit. Majerník geeft een hoge lob. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama haalt uit met een fantastische trap. Makay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - RAVOLI FC 3:8

85e minuut.
Chirmuş met een sublieme pass. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru met een sublieme pass. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Abd El-Khalek geeft de bal voor. Wanglorz is nu in balbezit. Văcăroiu maakt een afschuwelijke overtreding. Wanglorz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Senderos wilt de vrije trap nemen. Plumb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 65%, RAVOLI FC 35%.
FC Olteanca - RAVOLI FC 3:8