Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`R@pid` Nubian
radu Tactiek different 343
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
51.1 gemiddelde waardering 40.4
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen goed


4e minuut.
Humulescu speelt de bal door. Bakke speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docu met een snelle inworp. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Badarică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Mitrana geeft een hoge lob. Inworp. Ciobănescu met een snelle inworp. Rákóczi rent richting de bal. Rákóczi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ciobănescu geeft de bal voor. Ulmeanu kopt de bal weg. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje onderschept slim de pass. Torje draait met de bal, schiet en ... Raffaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmeanu passt de bal zonder na te denken. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - Nubian 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 48%, Nubian 52%.
`R@pid` - Nubian 1:0

46e minuut.
Lasek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rákóczi probeert naar een medespeler te passen. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torje de bal. Torje schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - Nubian 2:0

72e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje geeft een lange en hoge pass. Ulmeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Raffaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - Nubian 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 40%, Nubian 60%.
`R@pid` - Nubian 3:0