Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianos@club FC Olteanca
Aditionala 2 Tactiek goo3
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen average


8e minuut.
Kutlagić is nu in balbezit. Vilacha verovert de bal door een tackle van achteren. Deeke begaat een overtreding. Deeke krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzak passt de bal zonder na te denken. Polakiewicz is nu in balbezit. Hyatt is nu in balbezit. Węgrowiec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Abd El-Khalek passt de bal in één keer door. Castellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Senderos krijgt een gele kaart. Castellin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Castellin kan niet meer verder spelen. Penders komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Gökkentli speelt de bal door. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec passt de bal met de wreef. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Węgrowiec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Polakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Domachowski de bal. Domachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kasprzak is nu in balbezit. Kasprzak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nistor de bal. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Węgrowiec rent richting de bal. Węgrowiec geeft de bal voor. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Olteanca 1:0

34e minuut.
Węgrowiec is nu in balbezit. Węgrowiec met een sublieme pass. Polakiewicz rent richting de bal. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Polakiewicz rent richting de bal. Rosa onderschept slim de pass. Abd El-Khalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Polakiewicz met een sublieme pass. Hyatt is nu in balbezit. Domachowski onderschept slim de pass. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Makay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Olteanca 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 41%, FC Olteanca 59%.
adrianos@club - FC Olteanca 2:0

58e minuut.
Węgrowiec met een sublieme pass. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kyriakoudis. Kyriakoudis krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Penders passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domachowski de bal. Domachowski met een sublieme pass. Kasprzak is nu in balbezit. Kasprzak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gökkentli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marichal komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt begaat een overtreding. Domachowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Marichal met een snel genomen vrije trap. Kasprzak maakt een snoekduik en kopt de bal. Makay bokst de bal weg.

74e minuut.
Domachowski is nu in balbezit. Domachowski draait met de bal, schiet en ... Hyatt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Olteanca 3:0

75e minuut.
Handrup speelt de bal door. Węgrowiec is nu in balbezit. Węgrowiec geeft de bal voor. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Makay bokst de bal weg.

80e minuut.
Rosa onderschept slim de pass. Domachowski rent richting de bal. Rosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Domachowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Domachowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - FC Olteanca 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 25%, FC Olteanca 75%.
adrianos@club - FC Olteanca 4:0