Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piedras FC Real COL F.C.
1-3 Tactiek 5112D WING
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 43.1
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Díez passt de bal met de wreef. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscio geeft de bal voor. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Maurel met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Sangronis probeert naar een medespeler te passen. García Rivas rent richting de bal. García Rivas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Marcano onderschept slim de pass. Marcano speelt de bal door. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Zanella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Marcano met een sublieme pass. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Del Valle is nu in balbezit. Villalta onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
García Rivas rent richting de bal. García Rivas passt de bal zonder na te denken. Díez met een sublieme pass. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Zanella bokst de bal weg. Roscio heeft problemen om de bal te vangen. Roscio met een sublieme pass. Daar is Del Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo is nu in balbezit. Molina probeert naar een medespeler te passen. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Villalta schiet op doel. Zanella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Doeltrap. Duval trapt de bal weg van het doel. Díez kopt de bal weg. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Machís de bal. Machís verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sangronis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villalta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Real COL F.C. 1:0

44e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Brion is nu in balbezit. Brion met een sublieme pass. Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Zanella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 39%, Real COL F.C. 61%.
Piedras FC - Real COL F.C. 1:0

52e minuut.
Del Valle geeft een lange en hoge pass. Barboza rent richting de bal. Lahaye geeft een lange en hoge pass. Mendez heeft problemen om de bal te vangen. Mendez schiet op doel. Duval bokst de bal weg.

53e minuut.
Brion geeft de bal voor. Sangronis rent richting de bal. Sangronis heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis schiet op doel. Zanella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Real COL F.C. 2:0

65e minuut.
Díez met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Núñez geeft een hoge lob. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Díez is nu in balbezit. Díez passt de bal in één keer door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Real COL F.C. 3:0

71e minuut.
Morán komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Maurel met een sublieme pass. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez passt de bal in één keer door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Zanella bokst de bal weg. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perea komt het veld opgelopen. Molina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Zanella bokst de bal weg. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... Zanella bokst de bal weg.

82e minuut.
Zanella met een sublieme pass. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díez krijgt een gele kaart. Mendez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguilera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lahaye controleert de bal met de borst. Lahaye geeft de bal voor. Mendez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Molina rent richting de bal. Lahaye rent richting de bal. Lahaye geeft een lange en hoge pass. Brion probeert de bal aan de voet te houden. Brion onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 43%, Real COL F.C. 57%.
Piedras FC - Real COL F.C. 3:0