Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estudiantes de Merida FC Real COL F.C.
Estutac Tactiek 5112D WING
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
29 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 41.9
uitstekend Schieten redelijk
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva begaat een overtreding. Villanueva krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Machís de bal. Magazin geeft de bal voor. Barboza rent richting de bal. Barboza schiet op doel. Del Piero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 0:1

14e minuut.
Paya speelt de bal door. Echeto rent richting de bal. Echeto probeert naar een medespeler te passen. Villanueva rent richting de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ... Zanella bokst de bal weg. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Echeto geeft de bal voor. Zanella probeert naar een medespeler te passen. Rendón kopt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel. Zanella bokst de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 1:1

19e minuut.
Zanella met een sublieme pass. Sobacki rent richting de bal. Sobacki passt de bal zonder na te denken. Del Valle rent richting de bal. Del Valle geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Echeto passt de bal zonder na te denken. Villarán rent richting de bal. Villarán met een sublieme pass. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Villarán rent richting de bal. Magazin verovert de bal door een tackle van achteren. Magazin passt de bal met de wreef. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magazin rent richting de bal. Mendes onderschept slim de pass. Mendes schiet op doel. Zanella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 2:1

31e minuut.
Villarán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Echeto de bal. Echeto met een sublieme pass. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Zanella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal in één keer door. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft een hoge lob. Mendes maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magazin rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rendón speelt de bal door. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 42%, Real COL F.C. 58%.
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 3:1

46e minuut.
Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki begaat een overtreding. Thành Khiêm raakt geblesseerd tijdens het duel. Holan met een snel genomen vrije trap. Villanueva maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Magazin is nu in balbezit. Magazin geeft een lange en hoge pass. Gama rent richting de bal. Mendez onderschept slim de pass. Mendez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 3:2

52e minuut.
Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto passt de bal in één keer door. Villarán speelt de bal door. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Del Valle passt de bal met de wreef. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Paya geeft een lange en hoge pass. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Del Valle kopt de bal weg. Villarán geeft een lange en hoge pass. Roscio heeft problemen om de bal te vangen. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. Zanella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gama probeert naar een medespeler te passen. Thành Khiêm is nu in balbezit. Roscio begaat een overtreding. Roscio krijgt een gele kaart. Thành Khiêm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paya neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zanella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 4:2

64e minuut.
Daar is Mendez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarán is nu in balbezit. Villarán passt de bal met de wreef. Villanueva rent richting de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ... Zanella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zanella met een sublieme pass. Klungelig pakt Villarán de bal. Villarán met een sublieme pass. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Zanella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Prok onderschept slim de pass. Prok geeft een hoge lob. Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft de bal voor. Roscio kopt de bal weg. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mendes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 5:2

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zanella niet meer kan verder spelen. Escobar komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Holan is nu in balbezit. Holan geeft een lange en hoge pass. Mendes is nu in balbezit. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 6:2

83e minuut.
Echeto geeft de bal voor. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm met een sublieme pass. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 7:2

86e minuut.
Echeto geeft de bal voor. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Arévalo rent richting de bal. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 8:2

90e minuut.
Holan geeft een lange en hoge pass. Thành Khiêm kopt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes de Merida FC 33%, Real COL F.C. 67%.
Estudiantes de Merida FC - Real COL F.C. 8:2