Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lagann F.C Piedras FC
352 pvm2 Tactiek 1-3
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 31.3
excellent Schieten adequate
excellent Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Macharski passt de bal met de wreef. Guerra rent richting de bal. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Kučma rent richting de bal. Kučma passt de bal met de wreef. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski onderschept slim de pass. Macharski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Daar is Stokowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowiec geeft een hoge lob. Kučma is nu in balbezit. Kučma schiet op doel. Aguilera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stokowiec passt de bal met de wreef. Montiel is nu in balbezit. Montiel geeft een lange en hoge pass. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea met een sublieme pass. Stokowiec geeft de bal voor. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel. Aguilera bokst de bal weg. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 1:0

18e minuut.
Kučma passt de bal in één keer door. Macharski is nu in balbezit. Macharski passt de bal met de wreef. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 2:0

19e minuut.
Palmeros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naishtadt komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Brion is nu in balbezit. Kaviedes verovert de bal door een tackle van achteren. Kaviedes geeft de bal voor. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guerra neemt de hoekschop. Naishtadt krijgt zijn hoofd ertegen. Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 3:0

28e minuut.
Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec geeft een lange en hoge pass. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt schiet op doel. Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 4:0

30e minuut.
Guerra passt de bal met de wreef. Naishtadt heeft problemen om de bal te vangen. Naishtadt passt de bal in één keer door. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Morán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montiel geeft een lange en hoge pass. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučma schiet op doel. Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 5:0

35e minuut.
Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Kučma onderschept slim de pass. Kučma met een sublieme pass. Kaviedes rent richting de bal. Kaviedes draait met de bal, schiet en ... Aguilera bokst de bal weg. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 6:0

40e minuut.
Kaviedes met een snelle inworp. Guerra met een sublieme pass. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Meleán de bal onder controle te krijgen. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón begaat een overtreding. Stokowiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naishtadt springt en kopt de bal. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Guerra kopt de bal weg. Morán rent richting de bal. Morán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kučma de bal. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naishtadt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 7:0

43e minuut.
Stokowiec speelt de bal door. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt passt de bal in één keer door. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Macharski met een snelle inworp. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra met een sublieme pass. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 29%, Piedras FC 71%.
Team Lagann F.C - Piedras FC 8:0

53e minuut.
Macharski passt de bal met de wreef. Montiel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naishtadt de bal. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 9:0

55e minuut.
Inworp. Rincón komt het veld opgelopen. Pommerenke komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cantona speelt de bal door. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón met een sublieme pass. Kučma is nu in balbezit. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Aguilera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kučma rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Naishtadt kopt de bal weg. Klungelig pakt Dávila de bal. Kučma is nu in balbezit. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Aguilera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Mota komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Stokowiec probeert naar een medespeler te passen. Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke passt de bal zonder na te denken. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt geeft een lange en hoge pass. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Kučma is nu in balbezit. Kučma schiet op doel. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Naishtadt met een sublieme pass. Guerra geeft een hoge lob. Kučma rent richting de bal. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 10:0

73e minuut.
Doeltrap. Bejarano komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rincón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Montiel de bal. Montiel geeft een lange en hoge pass. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 11:0

74e minuut.
Perea passt de bal met de wreef. Kučma is nu in balbezit. Dávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dávila krijgt een gele kaart. Kučma raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naishtadt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 12:0

77e minuut.
Morán probeert de bal met de borst te controleren. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón passt de bal zonder na te denken. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec geeft een hoge lob. Rincón is nu in balbezit. Naishtadt onderschept slim de pass. Naishtadt schiet op doel. Aguilera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kučma heeft problemen om de bal te vangen. Kučma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Piedras FC 13:0

84e minuut.
Kučma geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Montiel de bal onder controle te krijgen. Guerra speelt de bal door. Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommerenke geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Guerra de bal. Guerra geeft de bal voor. Meleán is nu in balbezit. Kučma onderschept slim de pass. Kučma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Aguilera trapt de bal weg. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón speelt de bal door. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke geeft een lange en hoge pass. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke geeft een hoge lob. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt schiet op doel. Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 16%, Piedras FC 84%.
Team Lagann F.C - Piedras FC 13:0