Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lagann F.C Real COL F.C.
352 blmp Tactiek 5112D WING
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
58.3 gemiddelde waardering 40.6
excellent Schieten average
excellent Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Kaviedes onderschept slim de pass. Kaviedes passt de bal zonder na te denken. Arévalo is nu in balbezit. Zuccalà onderschept slim de pass. Zuccalà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Real COL F.C. 1:0

11e minuut.
Pommerenke met een snelle inworp. Kaviedes geeft een lange en hoge pass. Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco geeft de bal voor. Zuccalà krijgt zijn hoofd ertegen. Zanella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Machís geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perez Greco met de inworp. Pommerenke geeft een lange en hoge pass. Naishtadt springt en kopt de bal. Zanella bokst de bal weg.

20e minuut.
Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo geeft de bal voor. Arocha met een sublieme pass. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pommerenke geeft een hoge lob. Naishtadt kopt de bal weg. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. Zanella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Real COL F.C. 2:0

27e minuut.
Ferreira passt de bal in één keer door. Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommerenke passt de bal zonder na te denken. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Zanella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaviedes onderschept slim de pass. Kaviedes probeert naar een medespeler te passen. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Zanella bokst de bal weg.

35e minuut.
Ferreira passt de bal zonder na te denken. Daar is Pommerenke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pommerenke geeft een lange en hoge pass. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Real COL F.C. 3:0

40e minuut.
Perez Greco met de inworp. Kaviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaviedes geeft een lange en hoge pass. Zuccalà krijgt zijn hoofd ertegen. Zanella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Real COL F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 33%, Real COL F.C. 67%.
Team Lagann F.C - Real COL F.C. 4:0

58e minuut.
Kaviedes speelt de bal door. Roscio rent richting de bal. Zuccalà verovert de bal door een tackle van achteren. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Zanella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Real COL F.C. 5:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macharski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zanella trapt de bal weg van het doel. Arocha kopt de bal weg. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Ester tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuccalà is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perez Greco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naishtadt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Perez Greco kopt de bal weg. Pommerenke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pommerenke passt de bal zonder na te denken. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ester de bal. Macharski geeft een lange en hoge pass. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Real COL F.C. 6:0

79e minuut.
Perez Greco rent richting de bal. Perez Greco passt de bal met de wreef. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 36%, Real COL F.C. 64%.
Team Lagann F.C - Real COL F.C. 6:0