Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballas FC caraculos
ivanchutes 4-3-3 Tactiek opertura
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 52.7
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Lenaerts probeert naar een medespeler te passen. Japinha rent richting de bal. Brzozewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Japinha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Japinha kan niet meer verder spelen. Palombieri komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Labuda passt de bal in één keer door. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velciu. Velciu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Tot de bal. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts probeert naar een medespeler te passen. Rózga is nu in balbezit. Rózga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - caraculos 0:1

22e minuut.
Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga probeert de bal met de borst te controleren. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lenaerts geeft een lange en hoge pass. Stracquadagno is nu in balbezit. Rózga onderschept slim de pass. Rózga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - caraculos 0:2

33e minuut.
Labuda is nu in balbezit. Rózga rent richting de bal. Rózga passt de bal zonder na te denken. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri schiet op doel. Cəmşidov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 56%, caraculos 44%.
Caballas FC - caraculos 0:2

51e minuut.
Palombieri is nu in balbezit. Klungelig pakt Palombieri de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tetes zal de hoekschop nemen. Palombieri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Lenaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaerts speelt de bal door. Rózga is nu in balbezit. Rózga schiet op doel. Cəmşidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - caraculos 0:3

61e minuut.
Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts passt de bal in één keer door. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel. Cəmşidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - caraculos 0:4

75e minuut.
Tot is nu in balbezit. Lenaerts onderschept slim de pass. Lenaerts geeft een lange en hoge pass. Labuda rent richting de bal. Labuda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 54%, caraculos 46%.
Caballas FC - caraculos 0:4