Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos Caballas FC
entrenan medios Tactiek ivanchutes 4-3-3
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Tapia met de inworp. Del Valle is nu in balbezit. Velciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velciu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Chmieliński kopt de bal weg. Del Valle rent richting de bal. Murúa verovert de bal door een tackle van achteren. Murúa haalt uit met een fantastische trap. Brągiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Logvinenko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Caballas FC 0:1

17e minuut.
Duménigo geeft een lange en hoge pass. Kupčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupčík geeft een hoge lob. Labuda springt en kopt de bal. Bronze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
caraculos - Caballas FC 1:1

22e minuut.
Huszcza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tot probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pavleko geeft een hoge lob. Litkowski met een sublieme pass. Chorão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Logvinenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Logvinenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Caballas FC 1:2

33e minuut.
Logvinenko kopt de bal weg. Del Valle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murúa. Murúa krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Velciu met een snelle inworp. Daar is Pavleko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavleko passt de bal met de wreef. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa draait met de bal, schiet en ... Brągiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 51%, Caballas FC 49%.
caraculos - Caballas FC 1:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəmşidov komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Buitenspel voor Rózga. Goede buitenspelval van de verdediging. Adriaanse komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga onderschept slim de pass. Labuda is nu in balbezit. Labuda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Adriaanse geeft een lange en hoge pass. Chmieliński rent richting de bal. Tot bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel. Brągiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Toderaş speelt de bal door. Tot rent richting de bal. Litkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Litkowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Litkowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Pavleko is nu in balbezit. Pavleko passt de bal met de wreef. Tot met een sublieme pass. Daar is Chmieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Brągiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Tot probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński passt de bal met de wreef. Murúa is nu in balbezit. Murúa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 58%, Caballas FC 42%.
caraculos - Caballas FC 1:2