Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasmitas F.C caraculos
3-5-2 EXTREMOS Tactiek opertura
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
44.9 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Litkowski is nu in balbezit. Litkowski passt de bal met de wreef. Palombieri rent richting de bal. Palombieri haalt uit met een fantastische trap. Richter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - caraculos 0:1

29e minuut.
Chorão passt de bal met de wreef. Daar is Kupčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupčík speelt de bal door. Palombieri is nu in balbezit. Palombieri draait met de bal, schiet en ... Richter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Chorão passt de bal in één keer door. Kupčík rent richting de bal. Kupčík geeft een lange en hoge pass. Rózga is nu in balbezit. Rózga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 65%, caraculos 35%.
Real Fantasmitas F.C - caraculos 0:1

47e minuut.
Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski met een sublieme pass. Rózga is nu in balbezit. Rózga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - caraculos 0:2

49e minuut.
Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklarek rent richting de bal. Sklarek passt de bal zonder na te denken. Daar is Onuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onuţ geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kahlcke geeft de bal voor. Zmartwiony rent richting de bal. Bas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bas krijgt een gele kaart. Zmartwiony is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sklarek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zmartwiony krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - caraculos 1:2

55e minuut.
Buitenspel voor Zmartwiony. Goede buitenspelval van de verdediging. Chorão neemt vlug de vrije trap. Palombieri kopt de bal weg. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda schiet op doel. Richter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kahlcke verovert de bal door een tackle van achteren. Kahlcke geeft een lange en hoge pass. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Fantasmitas F.C - caraculos 2:2

63e minuut.
Duménigo speelt de bal door. Daar is Bas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. Brągiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - caraculos 3:2

75e minuut.
Ciavattini rent richting de bal. Palombieri verovert de bal door een tackle van achteren. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo schiet op doel. Richter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Fantasmitas F.C - caraculos 3:3

89e minuut.
Claro verovert de bal door een tackle van achteren. Claro geeft een hoge lob. Rózga is nu in balbezit. Rózga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - caraculos 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 61%, caraculos 39%.
Real Fantasmitas F.C - caraculos 3:4