Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballas FC Alpargatas United de Ceuta
ivanchutes 4-3-3 Tactiek Dos pivotes
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten excellent
very good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Kuńczak geeft een hoge lob. Kopański kopt de bal weg. Dzerviņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barraco rent richting de bal. Barraco draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov bokst de bal weg.

5e minuut.
Kuńczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuńczak speelt de bal door. Brzozewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński onderschept slim de pass. Lipczyński draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Salaverry is nu in balbezit. Salaverry passt de bal in één keer door. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco haalt uit met een fantastische trap. Stracquadagno probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Alpargatas United de Ceuta 0:1

7e minuut.
Tot speelt de bal door. Logvinenko heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burczyński. Logvinenko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Logvinenko kan niet meer verder spelen. Łopaciński komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Salaverry probeert naar een medespeler te passen. Kopański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopański met een sublieme pass. Daar is Barraco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barraco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Velciu onderschept slim de pass. Velciu geeft een lange en hoge pass. Guarnotta kan de bal niet met de borst controleren. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Łopaciński is nu in balbezit. Burczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łopaciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velciu met een snel genomen vrije trap. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łopaciński krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak passt de bal zonder na te denken. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco onderschept slim de pass. Barraco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Tot met een snelle inworp. Łopaciński speelt de bal door. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa draait met de bal, schiet en ... Udvaros bokst de bal weg.

24e minuut.
Murúa heeft problemen om de bal te vangen. Salaverry rent richting de bal. Salaverry passt de bal zonder na te denken. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Barraco met een sublieme pass. Kopański rent richting de bal. Kopański met een sublieme pass. Barraco rent richting de bal. Barraco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tot geeft de bal voor. Murúa maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Secară de bal onder controle te krijgen. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Udvaros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Udvaros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński passt de bal zonder na te denken. Secară is nu in balbezit. Murúa verovert de bal door een tackle van achteren. Murúa haalt uit met een fantastische trap. Udvaros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 49%, Alpargatas United de Ceuta 51%.
Caballas FC - Alpargatas United de Ceuta 0:1

55e minuut.
Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een hoge lob. Lipczyński is nu in balbezit. Barraco is nu in balbezit. Paal! Barraco is nu in balbezit. Barraco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Stracquadagno verovert de bal door een tackle van achteren. Murúa is nu in balbezit. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Udvaros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballas FC - Alpargatas United de Ceuta 1:1

62e minuut.
Kopański rent richting de bal. Kopański probeert naar een medespeler te passen. Salaverry speelt de bal door. Barraco rent richting de bal. Barraco haalt uit met een fantastische trap. Cəmşidov bokst de bal weg. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Roma de bal. Roma speelt de bal door. Tapia verovert de bal door een tackle van achteren. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Alpargatas United de Ceuta 1:2

74e minuut.
Klungelig pakt Stracquadagno de bal. Barraco rent richting de bal. Barraco speelt de bal door. Lipczyński rent richting de bal. Lipczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Alpargatas United de Ceuta 1:3

82e minuut.
Herikyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velciu met een snelle inworp. Chmieliński kan de bal niet met de borst controleren. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Udvaros bokst de bal weg.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velciu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Burczyński de bal. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński schiet op doel. Udvaros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Velciu met de inworp. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński speelt de bal door. Murúa rent richting de bal. Murúa haalt uit met een fantastische trap. Udvaros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 49%, Alpargatas United de Ceuta 51%.
Caballas FC - Alpargatas United de Ceuta 1:3