Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpargatas United de Ceuta caraculos
Dos pivotes Tactiek opertura
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 50.4
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Herikyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duménigo met de inworp. Klungelig pakt Újhelyi de bal. Újhelyi geeft de bal voor. Udvaros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kuńczak kopt de bal weg. Labuda is nu in balbezit. Salaverry begaat een overtreding. Labuda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Labuda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kopański met een snelle inworp. Salaverry is nu in balbezit. Salaverry passt de bal in één keer door. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - caraculos 1:0

28e minuut.
Bas geeft een lange en hoge pass. Tetes kopt de bal weg. Japinha rent richting de bal. Japinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alpargatas United de Ceuta - caraculos 1:1

32e minuut.
Huszcza onderschept slim de pass. Huszcza geeft de bal voor. Rózga is nu in balbezit. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Udvaros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - caraculos 1:2

36e minuut.
Tetes is nu in balbezit. Tetes passt de bal zonder na te denken. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga schiet op doel. Udvaros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - caraculos 1:3

44e minuut.
Herikyan geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huszcza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 57%, caraculos 43%.
Alpargatas United de Ceuta - caraculos 1:3

54e minuut.
Kuńczak probeert de bal met de borst te controleren. Kuńczak geeft een hoge lob. Daar is Bousquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu bokst de bal weg.

60e minuut.
Kuńczak probeert naar een medespeler te passen. Bousquet verovert de bal door een tackle van achteren. Zapotoczny heeft problemen om de bal te vangen. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - caraculos 2:3

69e minuut.
Kopański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Huszcza de bal. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Osuch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chorão neemt vlug de vrije trap. Herikyan heeft problemen om de bal te vangen. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 36%, caraculos 64%.
Alpargatas United de Ceuta - caraculos 2:3