Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos Alpargatas United de Ceuta
opertura Tactiek creacion d
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
48.2 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


26e minuut.
Újhelyi kopt de bal weg. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda begaat een overtreding. Labuda krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Huszcza met de inworp. Duménigo rent richting de bal. Roma maakt een afschuwelijke overtreding. Roma krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kopański met een snelle inworp. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak met een sublieme pass. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu bokst de bal weg.

31e minuut.
Kopański rent richting de bal. Kopański speelt de bal door. Salaverry probeert naar een medespeler te passen. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch draait met de bal, schiet en ... Encuţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chorão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapotoczny rent richting de bal. Bas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zapotoczny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osuch zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 55%, Alpargatas United de Ceuta 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caraculos - Alpargatas United de Ceuta 0:0

80e minuut.
Salaverry verovert de bal door een tackle van achteren. Salaverry geeft een hoge lob. Osuch rent richting de bal. Osuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Alpargatas United de Ceuta 0:1

83e minuut.
Roma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Újhelyi geeft de bal voor. Rózga rent richting de bal. Rózga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
caraculos - Alpargatas United de Ceuta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 46%, Alpargatas United de Ceuta 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caraculos - Alpargatas United de Ceuta 1:1